Az idei középszintű matek érettségi utolsó (18. ) feladatában binomiális eloszlást kellett volna alkalmazni, én azonban azt hallottam több forrásból, hogy ez csak emelt szinten követelmény. Nem lehet ezért fellebbezni vagy ilyesmi?
hát de ha egyszer nem tudom a képletet hogy használjam?
amúgy tényleg szívás volt, a tavaji ehhez képest semmi nem volt...
Ha nem tudod a visszatevéses valszámítás képletét használni, nálad van a probléma.
ja és: tavaLYi... Tudjunk már magyarul könyörgöm.
most nem azert, de nem ezen mulik az erettsegi sikere, emiatt senki nem fog megbukni, hogy nem tudta a binom eloszlast.
tehat marad az, hogy de pontot bukhatnak rajta felvetelihez. DE konyorgom, mindenkinek ugyanaz volt a feladat, ugyanolyan nehez volt, az egyetemekre meg tovabbra is ugyanannyi embert vesznek fel.
Nem ert teged sehol hatrany, mire fol fellebeznel?
Jó, az oké hogy így mindenkinek nehezebb volt, de nem tudom ezt mégis hogy tehetik meg hogy emelt szintű feladatot tesznek a középszintű érettségibe :S
Kedves 22.13-as! Attól még hogy te egy fantasztikusan képzett, biztosan mindentudó, hibátlan ember vagy "fogd már fel", hogy nem mindenki tanulja középszinten az emelt szintű tananyagot!
Amúgy lehet hogy pont ezen az 5 ponton múlik az 5-ösöm, amit ezen a feladatrészen buktam el, szóval igen, elég bosszantó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!