Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az idei középszintű matek...

Az idei középszintű matek érettségi utolsó (18. ) feladatában binomiális eloszlást kellett volna alkalmazni, én azonban azt hallottam több forrásból, hogy ez csak emelt szinten követelmény. Nem lehet ezért fellebbezni vagy ilyesmi?

Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 21:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

hát de ha egyszer nem tudom a képletet hogy használjam?

amúgy tényleg szívás volt, a tavaji ehhez képest semmi nem volt...

2010. máj. 4. 21:54
 12/18 anonim ***** válasza:
44%

Ha nem tudod a visszatevéses valszámítás képletét használni, nálad van a probléma.

ja és: tavaLYi... Tudjunk már magyarul könyörgöm.

2010. máj. 4. 21:58
 13/18 A kérdező kommentje:
bocs én vagyok a béna tényleg hogy nem tudok olyat használni amit még nem is tanultunk -.-"
2010. máj. 4. 22:01
 14/18 anonim ***** válasza:
Te szellemi rokis vagy, hogy nem érted, a VISSZATEVÉSES MINTAVÉTELŰ VALÓSZÍNŰSÉG SZÁMÍTÁS KÉPLETÉT kellett ott használni?? Azt bizony mindenki tanulja, annak a másik neve a binomiális, fogjad már fel.........
2010. máj. 4. 22:13
 15/18 anonim ***** válasza:
Én a binomiális eloszlásról itt hallottam először az egyetemen, valszámból gimiben csak kombinatorikát vettük. Megszívattak titeket ezzel rendesen.
2010. máj. 5. 06:01
 16/18 anonim ***** válasza:

most nem azert, de nem ezen mulik az erettsegi sikere, emiatt senki nem fog megbukni, hogy nem tudta a binom eloszlast.

tehat marad az, hogy de pontot bukhatnak rajta felvetelihez. DE konyorgom, mindenkinek ugyanaz volt a feladat, ugyanolyan nehez volt, az egyetemekre meg tovabbra is ugyanannyi embert vesznek fel.

Nem ert teged sehol hatrany, mire fol fellebeznel?

2010. máj. 5. 13:23
 17/18 A kérdező kommentje:

Jó, az oké hogy így mindenkinek nehezebb volt, de nem tudom ezt mégis hogy tehetik meg hogy emelt szintű feladatot tesznek a középszintű érettségibe :S

Kedves 22.13-as! Attól még hogy te egy fantasztikusan képzett, biztosan mindentudó, hibátlan ember vagy "fogd már fel", hogy nem mindenki tanulja középszinten az emelt szintű tananyagot!

Amúgy lehet hogy pont ezen az 5 ponton múlik az 5-ösöm, amit ezen a feladatrészen buktam el, szóval igen, elég bosszantó...

2010. máj. 5. 20:43
 18/18 anonim válasza:
Minden évben kakukkolnak valahonnan, hogy "ez nem középszint, ez nem középszint..." A feladatsorok összeállítói már a hajukat tépik, mert egész évben ezzel kínlódnak, hogy senki ne tudjon reklamálni, és mégse legyen olyan primitív az egész... mint amilyen már egyébként is:P Nem akarok persze senkinek a lelkébe gázolni, az oktatással vannak nagy bajok. Binomiális eloszlásból a bátyám még FELVÉTELIZETT gimibe, 14 évesen...
2010. máj. 5. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!