Csak én gondolom úgy, hogy ez megalázó és a tanártól nem volt helyénvaló?
Igen,így van fenn:
fiktív neveket használok
Kedves Hallgatók!
A vizsga eredménye:
Kovács Péter:4
Szabó Éva:2
...
Jogilag nem teheti meg, mert ezzel megsérti a személyiségi jogaid.
Mondjuk nálunk is volt olyan, hogy a tanár megkérdezte, mehet-e a lista nevekkel (mert szerinte aki nem készült megfelelően, az vállalja nyíltan, és ne bújjon a kódja mögé). Mondjuk elképzeltem, hogy valaki jelentkezik, hogy nem, ő ragaszkodik a kódhoz:)) (Elvileg bárki megtehette volna, de senki sem élt a lehetőséggel - mondjuk legalább megkérdezte)
Meg az is igaz, hogy szakirányon már úgyis tudta mindenki mindenkinek a kódját, főleg, hogy általában névsor szerint voltak fenn az eredmények, csak a neveket helyettesítették a kódokkal, így névsor alapján is könnyedén be lehetett azonosítani, hogy ki kicsoda.
Nem volt sem jogilag szép, sem etikus, de hidd el, ez a csoporttársaidat kétlem, hogy érdekelné. Mindenki örül, hogy megvan és kész.
Én is jártam így, minden nehéz vizsgám 4-es 5-ös, de a legkönnyebben elhasaltam, míg azon a leggyengébbek is átmentek. De nem érdekelt senkit. Úgyis mindenki a következő vizsgájára koncentrál, két nap múlva senki nem fog emlékezni, hogy nem lett meg a vizsgád. Ilyen az egyetemi élet, előfordulnak bukások.:( :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!