A geometria szerinted is ßuziság?
Figyelt kérdés
Versenyeztem is matekból, elég eredményesen de nem tudok megbékélni ezekkel a háromszögekkel való trükközésekkel.
Ja és a koordináta geometria jó.
2010. máj. 4. 18:06
1/14 anonim válasza:
Aha, szóval ha valami nem megy neked, akkor az rögtön hülyeség. Majd felnősz egyszer...
2/14 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy nem megy (legalább úgy mint az átlagnak)...
Am hogy lehetsz ilyen negatív rögtön :)
Már nem fogok merni írni...
2010. máj. 4. 18:13
3/14 A kérdező kommentje:
Ja és nem azt mondtam, hogy hülyeség hanem azt h ßuziság..
2010. máj. 4. 18:17
4/14 anonim válasza:
szerintem a geometria nagyon szép :D sose tudhatod, mi bújik meg az ábrában, és ötletelni kell hozzá, nem csak egy bevett szabályt követni. (...nem vagyok ßuzi :) )
5/14 A kérdező kommentje:
Szóval a lányokat szereted? :D
2010. máj. 4. 18:24
6/14 anonim válasza:
szerintem a geometria leszbiség.
7/14 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg szerintem is ez rá a megfelelő szó! :)
2010. máj. 4. 18:26
8/14 A kérdező kommentje:
Ugyanis ha véletlenül geometriáznék attól még a lányokat szeretem, viszont ha egy geometria tanárnő teszi ugyanezt akkor már leszbizni lehet :D
2010. máj. 4. 18:28
9/14 anonim válasza:
18:23as vagyok. nem, drága, én az állatokat szeretem :D meg a fiúkat, de az hasonló nagyon
10/14 anonim válasza:
hát... szerintem nem. de amúgy régebben én se szerettem sok mindent most meg igen... a fene tudja hogy megy ez. lehet h öregszem :)
18.L (k.urva érettségi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!