120 oldalt kellene megtanulnom 2 nap alatt, lehetséges ez?
Figyelt kérdés
2017. jan. 7. 22:10
1/10 anonim válasza:
Tőled függ. Na meg attól hogy mi az amit meg kell tanulj.
120 oldal mit?
3/10 anonim válasza:
Attól függ...van olyan, amit egyszer elolvasol és tudod, meg van olyan, amihez 10 olvasás sem elég..
4/10 anonim válasza:
120 oldalt szóról szóra, vagy 120 oldalt át kell olvass és a lényeget meg kell tanuld belőle. Erre csak annyit tudok mondani hogy TALÁN, de gyengén.
5/10 anonim válasza:
Attól függ, mennyire ismerős már az anyag (találkoztál-e már vele legalább egyszer is), mennyi adat van benne és milyen mélységben kell(ene) tudnod.
6/10 A kérdező kommentje:
Emelt szintű történelem nagydolgozat lesz, legalább 60-70%ra kellene megírni és elég sok benne az adat.
A lényegét kellene kiszűrni de nekem valahogy nem megy, összefolyik az egész, és úgy tanulok h kb magolok szóval nem tudok végigérni vele.
2017. jan. 8. 11:25
7/10 A kérdező kommentje:
Valami jobb módszer kellene...
De köszönöm a válaszokat.
2017. jan. 8. 11:26
8/10 anonim válasza:
tanulj meg amenyit tudsz belőle és imádkozz hogy ne azt írd meg, vagy húzd ki amit nem tudsz....
Előbb kellett volna nekiállni. Főleg hogy emelt annál inkább.
9/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy volt idő rá, de más tantárgyak is vannak és azokból is írtunk röpdolit, nagydolgozatot, úgyhogy nem tudtam volna előbb elkezdeni mert azokra készültem.
2017. jan. 8. 13:21
10/10 anonim válasza:
Hát akkor kapcsold ki a gépet, az okostelefont, az internetet és vedd elő a könyvet. Itt nincs semmi tipp, tanulj. Fontosabb évszámokat, fekete betűs részeket. MEg egyéb hozzá kapcsolódó elmeket. Fejezetenként át kell venni és tanulni. Ketyeg az óra. Annak a 120 oldalnak csak a lényege kell nem az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!