Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 120 oldalt kellene megtanulnom...

120 oldalt kellene megtanulnom 2 nap alatt, lehetséges ez?

Figyelt kérdés

2017. jan. 7. 22:10
 1/10 anonim ***** válasza:

Tőled függ. Na meg attól hogy mi az amit meg kell tanulj.

120 oldal mit?

2017. jan. 7. 22:14
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Nem lehetséges.
2017. jan. 7. 22:15
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Attól függ...van olyan, amit egyszer elolvasol és tudod, meg van olyan, amihez 10 olvasás sem elég..
2017. jan. 7. 22:20
 4/10 anonim ***** válasza:
120 oldalt szóról szóra, vagy 120 oldalt át kell olvass és a lényeget meg kell tanuld belőle. Erre csak annyit tudok mondani hogy TALÁN, de gyengén.
2017. jan. 7. 22:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyire ismerős már az anyag (találkoztál-e már vele legalább egyszer is), mennyi adat van benne és milyen mélységben kell(ene) tudnod.
2017. jan. 7. 22:22
 6/10 A kérdező kommentje:

Emelt szintű történelem nagydolgozat lesz, legalább 60-70%ra kellene megírni és elég sok benne az adat.

A lényegét kellene kiszűrni de nekem valahogy nem megy, összefolyik az egész, és úgy tanulok h kb magolok szóval nem tudok végigérni vele.

2017. jan. 8. 11:25
 7/10 A kérdező kommentje:

Valami jobb módszer kellene...

De köszönöm a válaszokat.

2017. jan. 8. 11:26
 8/10 anonim ***** válasza:

tanulj meg amenyit tudsz belőle és imádkozz hogy ne azt írd meg, vagy húzd ki amit nem tudsz....

Előbb kellett volna nekiállni. Főleg hogy emelt annál inkább.

2017. jan. 8. 11:36
 9/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy volt idő rá, de más tantárgyak is vannak és azokból is írtunk röpdolit, nagydolgozatot, úgyhogy nem tudtam volna előbb elkezdeni mert azokra készültem.
2017. jan. 8. 13:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát akkor kapcsold ki a gépet, az okostelefont, az internetet és vedd elő a könyvet. Itt nincs semmi tipp, tanulj. Fontosabb évszámokat, fekete betűs részeket. MEg egyéb hozzá kapcsolódó elmeket. Fejezetenként át kell venni és tanulni. Ketyeg az óra. Annak a 120 oldalnak csak a lényege kell nem az egész.
2017. jan. 8. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!