Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Magántanuló vagyok, és elég...

Magántanuló vagyok, és elég sok tantrágybol bukni fogok, ez nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Most suli kezdete óta vagyok magántanuló, mert elég beteges vagyok, pszichológushoz kell járjak meg pszichiáterhez is, sokszor beteg is vagyok, kétszer voltam már korházban. 7 tantárgyból nem fogok megbukni, de 8-bol viszont igent. Jövőhéten kell, hogy vizsgázzak, 2 hete kaptam meg a vizsgaanyagokat (minden tantárgyból 10-15 tétel). Most vagyok 9.-es. Ez nagyon gáz, hogy ennyiből bukok?
2017. jan. 7. 00:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
az osztálytársaim azt mondták nem küldözgetik senkinek, a tanárokat pedig október óta hívogatjuk, bent is voltunk már párszor a suliban, hogy mikor adják oda a tételeket, de vagy azt mondták, hogy nem volt rá idejük még összeírni, jöjjünk vissza ekkor meg akkor, mások azt mondták, hogy az osztályfőnök nem is szólt nekik, vagy, hogy még korai lenne odaadni, két hete, amikor bent voltunk a suliban, alig akarta pl. az angol tanár oda adni, azt mondta tétel nélkül kell, hogy készüljek, kérjem el osztálytársaktól.. egyébként 4x műtötték a lábam, szájsebészeten voltam, meg volt egy gyomorvérzésem ami miatt 1 hetet voltam korházban. Most is a gyámügyi tanácsadók (2-en vannak) a pszichiátriai osztályra korházba akarnak beküldetni, mert nagy valoszínűséggel skizofrén vagyok (látomások, hangok stb.. - de ez most nem ide tartozik). Igazából ezek miatt nem nagyon volt időm készülni.
2017. jan. 7. 16:29
 12/12 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem írni, hogy mi nem könyből tanulunk, a tanár pendrive-n hoz be anyagot, és interaktív táblán kivetíti, könyvet nem is szoktuk használni, max csak a cím felírásához. Füzetből kell tanulni, csak nem küldik ugye át
2017. jan. 7. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!