Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Magántanuló vagyok, és elég...

Magántanuló vagyok, és elég sok tantrágybol bukni fogok, ez nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Most suli kezdete óta vagyok magántanuló, mert elég beteges vagyok, pszichológushoz kell járjak meg pszichiáterhez is, sokszor beteg is vagyok, kétszer voltam már korházban. 7 tantárgyból nem fogok megbukni, de 8-bol viszont igent. Jövőhéten kell, hogy vizsgázzak, 2 hete kaptam meg a vizsgaanyagokat (minden tantárgyból 10-15 tétel). Most vagyok 9.-es. Ez nagyon gáz, hogy ennyiből bukok?
2017. jan. 7. 00:27
1 2
 1/12 Donald J. Trump ***** válasza:

Ja, eléggé az volna.

De amúgy minek van egy 9.-es tanulónak 15 tárgya?

Megjegyzem, ha jó taktikával dolgozod ki őket, még így is meglehet: 1 nap 1 tárgy: felírod 1 A4-es papír tetejére a tétel címét, alá meg minden tudnivalót, amit vele kapcsolatban a jegyzetben, könyvben találsz, lehetőleg valamilyen formában rendszerezve, pl. töri esetén időrend, idézőjeles listák, stb.

Nyílván matek, fizika, számolós tárgyak nem fognak így menni, azokra a fennmaradó napokat még szánd rá.

2017. jan. 7. 00:34
 2/12 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam ezzel, csak nem nagyon ment, mert elég sokszor megyek ugye orvosokhoz is, és 16 tárgyam van, csak amit nem írtam a tánc és dráma.. de az nem olyan fontos.
2017. jan. 7. 00:52
 3/12 Donald J. Trump ***** válasza:
De akkor a következő 2 hétben várod, hogy majd megbukj vagy mi lesz? Kezdj neki - aztán ha nem sikerül ez van, de legalább próbáld meg, azt a tanárok is értékelik, ha van egy lapod amire kidolgoztad a tételt.
2017. jan. 7. 01:00
 4/12 A kérdező kommentje:
Ugy értem, hogy 2016. 12. 20. -án kaptam meg mindenből a tételt, és most kell jövőhéten vizsgázzak.. nem hinném, hogy meg tudom tanulni, ha eddig nem sikerült.
2017. jan. 7. 01:02
 5/12 anonim ***** válasza:
Gáz. Depressziós és narkolepsziás vagyok és szorongásos rohamaim vannak, mégis jók a jegyeim.
2017. jan. 7. 01:29
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
Igen, gáz. Egész félévben otthon voltál. Arra meg ne hivatkozz, hogy kórházba jártál, meg pszichológushoz, mert az nem vett el hónapokat a félévedből. Nekem amúgy mindegy, hogy mire hivatkozol, nem én bukok meg és nem is én vagyok az édesanyád, hogy ezért jól arcon vágjalak. Bár az is igaz, hogy a szüleid sem vihették túlzásba az oktatásodat, ha fel sem tűnt nekik, hogy egész félévben csak néztél ki a fejeből.
2017. jan. 7. 08:42
 7/12 A kérdező kommentje:
csak két hete kaptam meg a tételeket..
2017. jan. 7. 10:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Es az elmult 2 hetben tettel valamit az ugy erdekeben?
2017. jan. 7. 10:19
 9/12 A kérdező kommentje:
Persze, a tételeket szinte mindet kidolgoztam, járok korepetálásokra magántanárokhoz, csak minden délelőtt megyek orvoshoz, elég sokan vannak, időpontot kérni nem lehet, és jó ha délig végzek. Csak délután tudtam tanulni. A tételeket próbáltam tanulni, valamennyit sikerült is, de van amikor egy teljes napom elmegy az orvosra.
2017. jan. 7. 10:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Megértettem elsőre is, hogy csak két hete kaptad meg a tételeket, de a tankönyveket év elején kiosztották, semmibe nem telt volna megkérdezni a tanárokat, hogy tanterv szerint miket fognak leadni, illetve felhívhattad volna az osztálytásaidat is, hogy azon a héten mit vettek. Azt sem értem, hogy ha ilyen későn kaptad meg a téleket, akkor erről miért nem beszéltél korábban a tanáraiddal? Miért nem kérdezted meg őket év elején, hogy mikor kapod ezeket meg? Ha előre tudtad, hogy ekkor kapod meg, akkor pedig nyilván előre megtanulod, amit lehet... á nem is folytatom. Ez annyira egyértelműen a te hanyagságod és hárításod, nem is tudom, ha anyukád lennék, mit tennék veled. Mit csináltál év közben, ha szabad kérdeznem? 4 hónapig kómában voltál?
2017. jan. 7. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!