A Győri Széchenyi István Egyetemre szeretnék menni. De
Pesti lakos vagyok és életemben egyszer voltam ott. Nem
tudnátok segíteni Győri felhasználók abban hogy hol
érdemes albérletet bérelni?
Sokan jönnek ide a BME-ről, mert onnan kibuknak, és azt hiszik itt könnyebb. Aztán ezekből java csak vergődik a "talán meglesz a fele tárgy és az állami képzéshez szükséges kredit" féle úton.
Itt semmi nem számít, csak a szorgalom. Vannak szakok ahol nagyon sokat kell tanulni.
2017. jan. 20. 15:41
12/15 anonim válasza:
Ha jobb a győri "egyetem", akkor miért a BME.-ről buknak Győrbe és nem fordítva.Győrből még senki nem bukott BME:_re, ennyit az itteni színvonalas képzésről.Révai, Kazinczy, Czuczor diákjai miért nem itt tanulnak? Sokkal jobban jársz a BP.i egyetemekkel vagy Gödöllővel.
2017. jan. 22. 20:53
13/15 anonim válasza:
#6! te mindentudó pokemonnak hiszed magad a büfé szakoddal?
Nyugodtan jöhetsz hozzám info2-re, de Tarnai, Triesz, Író, Dogossy, Lilik, Kuczmann, Kiss-Tóth, Bauer,.... kolléga is szívesen meggyalázza a szád szélét!
kérdező! ahogy már írták, a pestiek azért vannak a SZE-n mert már kibuktak Judapesten, de a legtöbb itt se jár sikerrel ha nem változtat a hozzáállásán...szóval felesleges lejárnod, itt se könnyebb megszerezni a diplomát....
2017. jan. 29. 16:24
14/15 anonim válasza:
Egyszerű a sztori, az, aki tud nem bukik meg sehol 2-3-szor, aki pedig nem foglalkozik kellő képen a dologgal bárhol megbukik. De igen, nem fognak diplomát adni komoly munka nélkül Győrben sem, sőt, szenvedősen csak. Tévhitek vannak, hogy a vidéki egyetemek mérföldekkel egyszerűbben teljesíthetők, össze tudom hasonlítani a látottakat, BME, SZE, ELTE körökben. Elfogadható, hogy a bp.-i egyetemek neve nagyobb, hiszen ezek nagyon rangos és nagy múltú intézmények. A munka világában a tudásért fognak fizetni és nem azért, hogy hova jártál x évig.
2017. febr. 17. 21:58
15/15 anonim válasza:
BME-ről sokan pont a színvonaltalan képzés miatt mennek el. Az oké, hogy nehéz az anyag és sok mindent kell tanulni, de ahogyan oktatják ezeket sokszor, az által válik sokká a dolog sok ember számára.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!