Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A Győri Széchenyi István...

A Győri Széchenyi István Egyetemre szeretnék menni. De Pesti lakos vagyok és életemben egyszer voltam ott. Nem tudnátok segíteni Győri felhasználók abban hogy hol érdemes albérletet bérelni?

Figyelt kérdés

2017. jan. 5. 19:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Koli a legjobb. Jövőre sok is lesz a férőhely.

Sokan jönnek ide a BME-ről, mert onnan kibuknak, és azt hiszik itt könnyebb. Aztán ezekből java csak vergődik a "talán meglesz a fele tárgy és az állami képzéshez szükséges kredit" féle úton.

Itt semmi nem számít, csak a szorgalom. Vannak szakok ahol nagyon sokat kell tanulni.

2017. jan. 20. 15:41
 12/15 anonim válasza:
19%
Ha jobb a győri "egyetem", akkor miért a BME.-ről buknak Győrbe és nem fordítva.Győrből még senki nem bukott BME:_re, ennyit az itteni színvonalas képzésről.Révai, Kazinczy, Czuczor diákjai miért nem itt tanulnak? Sokkal jobban jársz a BP.i egyetemekkel vagy Gödöllővel.
2017. jan. 22. 20:53
 13/15 anonim ***** válasza:

#6! te mindentudó pokemonnak hiszed magad a büfé szakoddal?

Nyugodtan jöhetsz hozzám info2-re, de Tarnai, Triesz, Író, Dogossy, Lilik, Kuczmann, Kiss-Tóth, Bauer,.... kolléga is szívesen meggyalázza a szád szélét!

kérdező! ahogy már írták, a pestiek azért vannak a SZE-n mert már kibuktak Judapesten, de a legtöbb itt se jár sikerrel ha nem változtat a hozzáállásán...szóval felesleges lejárnod, itt se könnyebb megszerezni a diplomát....

2017. jan. 29. 16:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyszerű a sztori, az, aki tud nem bukik meg sehol 2-3-szor, aki pedig nem foglalkozik kellő képen a dologgal bárhol megbukik. De igen, nem fognak diplomát adni komoly munka nélkül Győrben sem, sőt, szenvedősen csak. Tévhitek vannak, hogy a vidéki egyetemek mérföldekkel egyszerűbben teljesíthetők, össze tudom hasonlítani a látottakat, BME, SZE, ELTE körökben. Elfogadható, hogy a bp.-i egyetemek neve nagyobb, hiszen ezek nagyon rangos és nagy múltú intézmények. A munka világában a tudásért fognak fizetni és nem azért, hogy hova jártál x évig.
2017. febr. 17. 21:58
 15/15 anonim ***** válasza:
40%
BME-ről sokan pont a színvonaltalan képzés miatt mennek el. Az oké, hogy nehéz az anyag és sok mindent kell tanulni, de ahogyan oktatják ezeket sokszor, az által válik sokká a dolog sok ember számára.
2017. márc. 8. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!