Busket kérdése:
21 fiú éves vagyok. Tanácsokat szeretnék kérni hogy hogyan tudok suliba vissza iratkozni. Segitsen aki tud?
Figyelt kérdés
17 évesen letettem egy kőműves szakmát amiben annyira még nincs nagy tapasztalatom mert nem voltam/dolgoztam benne sokat.De most 21 évesen arra jutottam hogy szar az élet innen-oda,onnan-ide nem jó ez igy rendbe szeretném tenni az életem és szeretnék még tanulni mert nem akkarok buta ember lenni "tudásra szomjazom"és aki tud az segítsen hogyan tudnék vissza menni a suliba,mi ennek a folyamata stb stb. Válaszokat előre is köszönöm minden hozzá szólás érdekel ha segit?2017. jan. 4. 18:03
1/5 anonim válasza:
ird be a googleba hogy felnottoktatas, viszont ez jo par evig eltarthat ha felvesznek addig meg vmibol elned kell ez a szar benne, egy heten haromszor kell bejarni az mellett nem birsz dolgozni ezert en hulyesegnek tartom az egeszet
2/5 anonim válasza:
Mégis mi az ami érdekelne, melyik szakma? Mi a problémád a kőműves szakmával?
3/5 anonim válasza:
vagy beiratkozol olyan suliba ahol van felnottoktatas, vagy elmesz fizetos gyorstalpalo tanfolyamra ez a ket eselyed van. en is akartam felnottkent tanulni de ra kellett jonnom h nekunk nincs mar tul sok lehetosegunk, banom h nem tanultam fiatalon.
4/5 anonim válasza:
am nem csoda h nem bir komuveskent elhelyezkedni, a suliban csak a toredeket tanitsak a szakmanak, el kell szegodni idosebb komuves melle segedmunkasnak tole sokat tanulhatsz egy ido utan kepes leszel onalloan is dolgozni.
5/5 anonim válasza:
egyebkent a gyorstalpalok se vmi jok ott meg annyit se tanitanak meg mint szakmunkasban, csak a kezedbe nyomjak a papirt ha kifizeted a kepzest de ott se leszel okosabb, ha mindenkepp gyorstalpalot akarsz akkor biztonsagi őrnek menj sztem, azt hamar elvegzed, amit tudnod kell azt megtanitsak mivel nem kell sokat tanulni igy ott leadjak rendesen az anyagot, elbirsz vele helyezkedni, jo fizetes, megszakadni se kell, elrontani se lehet csak ne aludj el es mar jo vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!