Van itt olyan aki sokat csúszik/ismer olyat aki sokat csúszik az egyetemen?
Figyelt kérdés
Sajnos nem lett meg egy tárgyam, ezért nem fogok tudni idén júniusban záróvizsgázni, majd csak jövő júniusban. Mentségemre legyen szólva, hogy sokat kellett dolgoznom a tanév alatt is. Bár ettől még én sem érzem magam jobban.2017. jan. 3. 21:26
1/7 anonim válasza:
2010-2016 bsc-re elég csúszás? :DD
2/7 anonim válasza:
Szerintem rosszul tetted fel a kérdést.
"Vannak itt olyanok akik nem csúsznak egyetemen?"
3/7 anonim válasza:
Van egy sulim, aminek 3x futottam neki. Úgy hozta az élet. 12 év után végeztem el. 9 féléves volt. Nem mindenkinek sima és egyenes az èlete és nem csak a suli van a világon egy felnőtt ember életében. Nagyon gyakori a csúszás. Egy félév meg semmi.
4/7 anonim válasza:
3-4 félévnyi csúszás teljesen általános, normális dolog, még hasznodra is válhat, ha ennyivel több időt töltesz az egyetemen. Vannak évfolyamtársaim, akik többszöri szakváltással már 10 éve végzik BSc-s tanulmányaikat és csak most fognak végezni.
5/7 anonim válasza:
Jelen! Szintén munka miatt, de engem ebben csak az zavar, hogy minden évben új emberektől kell jegyzetet kunyerálni.
6/7 dettus1117 válasza:
Hello! Sajnos most én is így fogok valószínűleg járni... Bábjáték tanárom megtagadta az aláírást és ez az utolsó előtti félévem, kereszt félév nincs,ezért csak jövő szeptemberben fogom tudni csak teljesíteni... Ilyenkor mi történik? Szakdogámmal akkor már ne szenvedjek, meg záróvizsga,stb.. vagy ezeket attól még elfogadják? Illetve államilag támogatottan vagyok, átkerülök akkor fizetősre vagy nem? Előre is öszönöm a válaszokat és bocsi,csak a suli honlapján nem találtam ilyenekre választ...
7/7 A kérdező kommentje:
Szerintem a szakdogádat írd meg, nem baj ha előbb lesz kész. Úgy tudom hogy záróvizsgázni csak akkor mehetsz ha minden tárgyad meg van.
Ha jól tudom akkor az adott félévben 15 kreditnek meg kell lenni, hogy államin maradhass. De lehet hogy ez egyetem függő.
2017. jan. 8. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!