Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen szakmat vallalhatnek?

Milyen szakmat vallalhatnek?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem az állatokat es koztuk a kutyakat. Egy ideig el se tudtam volna kepzelni az eletemet kutyak nelkul. De most rajottem.. a kutyas szakmakban nem igazan fizetnek jol.

Milyen allatos szakmak vannak?

Ui. A papagajok is elegge erdekelnek.

2017. jan. 2. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Állatorvos, állatkerti gondozó, menhelyi gondozó, trainer...
2017. jan. 2. 12:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezek ha jol tudom szinte a minimal berert dolgoznak. Kivetel az allatorvos de nem tudnank finanszirozni a tanulmanyi atlagom pedig nem igazan osztondijra meltol. 4,16 az atlagom..
2017. jan. 2. 14:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem az átlag számít főleg, hanem érettségi eredmények, emeltek, nyelvvizsák, egyéb pluszpontok. A központi ponthatár ha jól látom állatorvosirs 400 pont, ha már van egy nyelvvizsgád vagy emelted és az érettségi is jól sikerül akkor simán felvesznek.
2017. jan. 2. 14:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, azt még kifejeltettem: van állami ösztöndíjas képzés, ahhoz csak el kell érni azt a ponthatárt, és nem kell fizetni érte.
2017. jan. 2. 14:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Nézd, ha az elsődleges szempont a pénz, akkor egyiket sem javaslom amúgy sem, mert az állatokkal és az emberekkel való ilyenszintű foglalkozás elhivatottságból kell fakadjon... Ha a pénzre hajtasz, válassz olyan foglalkozást, amiből jól meg lehet élni, és az állatokat hagyd meg hobbinak.
2017. jan. 2. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!