Kik jelentkeznek idén az Adyligeti rendészeti szakközépbe?
Figyelt kérdés
2017. jan. 2. 10:51
121/210 Noya_ válasza:
De jóó lenne ha már itt is csörögne a telefon... De még mindig semmi.. :) Esetleg másnál valami fejlemény? :)
122/210 olalyy válasza:
Szerintem Rövid időn belül mindenkivel felveszik a kapcsolatot aki átment eddig minden vizsgálaton , felmérésen. Ha van valami kérdésed akkor írj nyugodttan! :)
123/210 Nagy Pávián válasza:
nekem július 10.-én lesz a másodfok...:DDD
124/210 anonim válasza:
Amúgy kinek hány pontja lett összesen? Minden plusszal együtt? 🤞🙏😊
125/210 bibi.3 válasza:
nálam sem voltak még.. :(
nekem 182-3
126/210 Nagy Pávián válasza:
nekem nem volt plusz pontom sajna,188
127/210 anonim válasza:
Szerintetek kb.mennyi lesz iden a ponthatar? Azt hallani,hogy nagyon kevesen jelentkeztek
129/210 bibi.3 válasza:
Szerintem 160 valamennyi..én is úgy tudom, hogy kevesen jelentkeztek. 170-től szerintem már jók vagyunk! :)
130/210 A kérdező kommentje:
Szerintem 160-nál nem lesz több a ponthatár,mert valóban meglepően kevesen jelentkeztek idén.:)
2017. jún. 19. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!