Kik jelentkeznek idén az Adyligeti rendészeti szakközépbe?
Figyelt kérdés
2017. jan. 2. 10:51
111/210 Elite man válasza:
Szerintem tuti nem, de már csak azért , mert mondjuk ha a reflex tesztet vagy csak az iq-t rontotta el , akkor ez miatt felmegy Pestre ? Egy 5 perces vizsgálatra ? :D
112/210 Nagy Pávián válasza:
az a vicc h annyit mondott h az egyik teszt nem lett megfelelő szal ha akarom akkor fellebezzek..én meg nagy összeomlásokban nem kérdeztem meg melyik az...de valoszínű,hogy valamelyik ilyen iq-s dolog lehet...nem tré..ááá
113/210 A kérdező kommentje:
Szerintem csak akkor kell az összest megismételni,ha egy komolyabb teszten buktál el, mint a 480-as pszichológiai teszt.Bár lehet,hogy az összest meg kell ismételned,de azt biztos érzed, hogy melyik teszt nem ment annyira, melyiknél bukhattál el:)
2017. máj. 31. 23:43
114/210 A kérdező kommentje:
És mikor kell menj legközelebb?
2017. máj. 31. 23:45
115/210 A kérdező kommentje:
A Raven IQ tesztet tudod gyakorolni még,le lehet tölteni a play áruházból,szinte vagy teljesen ugyanazok az ábrák vannak.:)
2017. máj. 31. 23:49
116/210 Noya_ válasza:
Meg van már az új időpont? :) Biztos sikerülni fog... :) Egy kalappal! :) Bár én Körmendre jelentkeztem... :)..Üdv:)
117/210 Nagy Pávián válasza:
még nincs...azt mondták,hogy majd dobnak E-mailt,v hívnak...egyáltalán mikor szoktak ezek lenni? Háat amúgy szerintem a Raven teszt....
118/210 olalyy válasza:
Nállam ma voltak a :" Kifogástalan életvitelt" ellenőrizni
119/210 A kérdező kommentje:
És mi volt,meddig voltak ott kb? :)
2017. jún. 13. 16:06
120/210 olalyy válasza:
Nem volt szerencsére semi extra! :)
Egy nappal előtte hívtak hogy jó e holnap ( nekem jó volt) igaz késett kb fél órát.
Amikor megérkezett bemutatkozozz azonosította magát( Ő mondta hgy ez fontos), utánna annyit mondott hogy le kellene ülni ugyhogy olyan helyre mennyünk. Ezután kb azt kérdezte végig amit a jelentkezsi lapon kellett megadni, és amit az önéletrajzban le írtam magamról.
Miután végeztünk még azt kérdezte hogy melyik szomszéd lehet itthon mert beszélni kell az egyikkel. Szerinetm az egész procedúra kb 20-25 perc lehetett.
Ha bárkit érdekel bármi még akkor írjon privátban üzenetet!
Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!