Van más is aki fél a holnapi matektól?
Figyelt kérdés
Nagyon parázok, a próba érettségim 15 pontos lett csak:S2010. máj. 3. 17:27
11/17 A kérdező kommentje:
Hát köszi. Sajnálom, hülyének születtem. Egyébként bocsi, de szerintem ne kezdj el nekem az élet durva dolgiról mesélni, mert sosem tudhatod ki miket élt már át. Hidd el, velem is történt már durvább dolog, még akkor is ha holnap egyesre írom. Lehet, hogy ciki de ez van, nem lehet mindenki mindenből jó, és ebben szerintem nagyban közrejátszik az is, hogy milyen tanár tanítja neked a matekot, mert meglepő módon általános iskolában sosem volt vele gondom. De amúgy köszi, és mindenkinek a legjobbakat!
2010. máj. 3. 19:50
12/17 anonim válasza:
Én nem parázok, nekem 71 pontos lett a próbaérettségi... Nyugi, az első részből lazán megvan a 2es, no para :)
13/17 anonim válasza:
Na jaja, igazad van, félreértettük egymást.. Én a durva dolgok alatt itt most a tanulósdit értem... :D Nekem speciel olyan g*ci az egyetem, hogy inkább minden hónapban egy érettségi szezon, mint egy ZH...:D:D
14/17 A kérdező kommentje:
Igen elhiszem, hogy kemény az egyetem. De ott már legalább választhatok mit akarok tanulni, lehet olyan szakot választani amiben nincs matek, vagy legalább nem olyan durva. Nem mondhatom, hogy inkább ZH-t írnék, mert nem tudom, milyen, de az legalább elmélet, amit meg lehet tanulni.
Na mindenkinek sok sikert...
2010. máj. 3. 20:41
16/17 A kérdező kommentje:
a magyarral megyek tovább... kommunikáció és média, vagy sima magyar szak...
2010. máj. 3. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!