Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van más is aki fél a holnapi...

Van más is aki fél a holnapi matektól?

Figyelt kérdés
Nagyon parázok, a próba érettségim 15 pontos lett csak:S
2010. máj. 3. 17:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Én csak ettől az érettségitől nem félek, sőt kifejezetten várom:D
2010. máj. 3. 17:30
 2/17 A kérdező kommentje:
Én meg csak ettől az egytől félek:D de ettől nagyon:S
2010. máj. 3. 17:34
 3/17 anonim ***** válasza:

én is félek, bár az én próbaérettségim 34 pontos lett.

amúgy 15 pont elég, szóbelin simán átnyomnak...

2010. máj. 3. 17:35
 4/17 anonim ***** válasza:
Középszinten játék lesz. Én emelt szinten vizsgázom holnap, és kifejezetten várom. A matematika nagyon fontos, meg kell találni a szépségeit.
2010. máj. 3. 17:41
 5/17 A kérdező kommentje:

O.o LooL

"A matematika nagyon fontos, meg kell találni a szépségeit."

Nekem marhára nem fontos. Soha többet nem fogom használni semmilyen élethelyzetben a logaritmust vagy a sinus függvényt:D Sőt ahogy holnap kijutok a teremből el is felejtem az egészet (már ha lenne mit xD)

Max aki matematikus, mérnök, vagy valami hasonló pályára készül annak fontos.

El sem tudom képzelni, hogy ennek a tárgynak bármi szépsége is lenne:S És nem a hozzáállásommal van baj, mert hiába figyletem órán (általában) semmit se értek xD

2010. máj. 3. 17:51
 6/17 anonim ***** válasza:
Ne parázz! Az a legrosszabb, igaz én tavaly írtam, sosem volt a kedvenc tárgyam a tanár végig szívatott meg akart húzni év végén, érettségin meg összehoztam egy 4-est, mai napig nem értem hogy, de sikerült. :) Függvénytáblázat segít, vigyél többet is ha van! :)
2010. máj. 3. 17:57
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

17:41-es vagyok

Ne izgulj! Menni fog neked is. És soha ne mondd, hogy SOHA. Vigyél függvénytáblázatot, és tudd, hogy mit hol kell keresni.

2010. máj. 3. 17:59
 8/17 A kérdező kommentje:
Húhh...remélem sikerülni fog...már 10 pontnak is nagyon tudnék örülni...20 felett meg már egyenesen boldog lennék...:S
2010. máj. 3. 18:05
 9/17 anonim ***** válasza:
én is félek,mint az összes többitől,kivéve az angolt
2010. máj. 3. 18:20
 10/17 anonim ***** válasza:
40%

Bakker, azért gáz, hogy 18-19 éves fejjel nem tudtok 20 pontot összeszedni a 100-ból... Lesznek ennél durvább dolgok is az életben.

Oké, akit nem érdekel, nem muszáj hibátlanra megírnia, de azért a kettesért való harc eléggé kiábrándító.

Na, azért sok sikert a holnapi matekozóknak! :)

2010. máj. 3. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!