Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Estin vagy levelezőn könnyebb...

Estin vagy levelezőn könnyebb az érettségi megszerzése?

Figyelt kérdés
Kicsit félek 3 műszak mellett belevágni. Melyik könnyebb? Abból a szempontból, hogy munka mellett suliba járni, azért tudjam, értsem is a dolgokat és ha eljön az érettségi könnyebben vegyem az akadályt? Egyáltalán milyen időközönként kell vizsgázni, és hány év estin/levelezőn?
2010. máj. 3. 17:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
12:10 vagyok Budapesten Széchenyi István gimi 11kerületben
2010. máj. 4. 15:57
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom elképzelni, hogyan lehet bírni meló mellett a tanulást. Mikor hulla fáradt vagyok mire hazérek és még vizsgákra készülni is van idő?
2010. máj. 4. 18:03
 13/16 anonim válasza:
100%
Én is pont ezen gondolkoztam. Minden elismerésem azoknak, akik munka mellett még tudnak tanulni. Valahogy rá kellene szánnom magam nekem is..
2010. máj. 4. 22:30
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem olyan nehéz!!!!Nálunk a Széchenyibe segítenek a tanárok nagyon türelmesek mindig van javító meg javító meg azt is javító vizsga!!akin látják hogy akarja és néha bejár órára azokat segítik!!És tényleg nem vészes én is munka mellett csinálom most már! Tavaly 2 sulit csináltam egyszerre 2-3-4 tanuló vagyok!Menni fog nem szabad feladni!

B

2010. máj. 5. 12:09
 15/16 Atti2 válasza:
100%
Szerintem Az esti könnyebb.Egyébként félévente szoktak vizsgák lenni,de van lehetősség 2 havonta is jegyet szerezni.Hogy félévkor ne csak 1 jegyed legyen.Van 2-3-4 éves,az előző tanulmányaidat beszámítják. Szerintem próbáld meg!
2011. szept. 3. 22:21
 16/16 A kérdező kommentje:
Már folyamatban van. Köszi a válaszod.
2011. szept. 4. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!