Estin vagy levelezőn könnyebb az érettségi megszerzése?
Figyelt kérdés
Kicsit félek 3 műszak mellett belevágni. Melyik könnyebb? Abból a szempontból, hogy munka mellett suliba járni, azért tudjam, értsem is a dolgokat és ha eljön az érettségi könnyebben vegyem az akadályt? Egyáltalán milyen időközönként kell vizsgázni, és hány év estin/levelezőn?2010. máj. 3. 17:14
1/16 anonim válasza:
Nem könnyű, de vágj bele mindenképpen! Én még 2 évesbe jártam, ami azt jelenti,hogy 2 év alatt végeztük el a 4 év anyagát. Kemény volt. Hetente 2X volt suli és vizgaidőszakban előfordult, hogy egész héten iskolába kellett járni, hol órára, hol vizsgázni. Úgy tudom, a 2 éves iskolákat már megszüntették, most már csak 3 évesek és 4 évesek vannak, de szerintem nem érdemes siettetni a dolgot, menj inkább 4 évesbe. A férjem estin jár suliba, kéthetente kedd-csütörtökön 15.00-20.30-ig vannak órái. Neki is elég fárasztó a beosztása a munkahelyén, de most már a 2. évet fogja zárni. Kezd el a sulit, drukkolok neked, sikerülni fog!
2/16 A kérdező kommentje:
köszi:) Bár én az idegennyelvtől félek, mert nem az erősségem. Meg attól is, hogy mennyit fogok tudni bejárni ha épp nem olyan a munkabeosztásom. Milyen időközönként vannak vizsgák? Nappalin úgy tudom, hogy fél évente. És estin vagy levelezőn?
2010. máj. 3. 17:37
3/16 anonim válasza:
Estin is félévente vannak vizsgák, bár a férjeméknél vannak negyedéves vizsgák is, gondolom pont azért, mert estin nincs feleltetés és ha esetleg a félévi vizsga nem sikerül, ne kelljen valakit feltétlenül megbuktatni, mert csak egy jegye van. Hát igen, az idegen nyelv kicsit rázós, de ez ne tartson vissza!
4/16 anonim válasza:
esti az gyerekjáték, ismerősöm is most érettségizik estin, és a tanárok belejavítanak, ha nincs meg a 2-es szint. Egyforma tollakat vettek.
5/16 anonim válasza:
Én levelezős vagyok! most érettségizek!A levelező azért jobb mert nem kötelező bejárni az estiseknek meg igen!én szerettem ide járni a tanárok rendesek segítenek!és értékelik ha bejársz és meghallgatod az órákat..de az anyagot az oszttársaistól eltudod kérni év elején megadják a tételeket és azokból vannak vizsgák.. egy 7en 2szer van suli nem nehéz!
6/16 anonim válasza:
Az utolsó két válaszadótól szeretném megkérdezni, hogy melyik suliról van szó?:)
7/16 A kérdező kommentje:
utolsó, te melyik megyében ,melyik suliba jársz? Köszönöm a válaszokat, csak legyen erőm nekivágni :-)
2010. máj. 4. 14:59
8/16 A kérdező kommentje:
Érettségin csalnak? Az hogy lehetséges?
2010. máj. 4. 15:02
9/16 anonim válasza:
Én is most érettségizem, estire jártam és 2 éves volt Pesten! Ez fizetős, vizsgák félévente voltak. Szerintem a tanárok nagyon jók, de az órákra be kell járni,saját érdekedben! Viszont nem kötelező!! Nagyon kemény volt, ugyanúgy kell tanulni mint nappalin, ne bízd el magad hogy majd segítenek mert az ritka! Nálunk a 2 nap alatt senki nem segített szerintem nem is fog megváltozni, pedig mi is reménykedtünk hogy majd kapunk valami segítséget! De mindenképp érdemes elkezdeni szerintem!
Sok sikert!
10/16 anonim válasza:
11:14-es vagyok!
Hajdú- Bihar megyében van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!