Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Origo megoldáson megnéztem a...

Origo megoldáson megnéztem a magyart. Ezt Elb*sztam. Más is? Megbízható ez a javítás?

Figyelt kérdés
[link]
2010. máj. 3. 14:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A táblázatos nekem is betett. Ott pazaroltam el a legtöbb időmet és így is csak egy sor jó teljesen. Bár ha még egyszer alaposan át tudom nézni..Szóval sok volt a kérdés, ilyen kevés időre.
2010. máj. 3. 14:36
 12/18 anonim ***** válasza:
2. feladatnál én se idéztem, még most is gondolkozom hogy a feladat lapba biztos az volt e h idézni kellett... Pedig emlékszem h többször átnéztem hogy hol kell idézni meg hol kell saját szavaimmal de ezt nem vettem észre ezek szerint :S
2010. máj. 3. 14:40
 13/18 anonim ***** válasza:
úúú gyerekek én nagyon s*ggh*lye vagyok O.o az összehasonlítónál nem vettem észre hogy a "kis mécs" meg a "kis edény" a művek címe....végig úgy írtam mintha az az első sora lenne a versnek :S:S ezért mennyit vonnak le?:DD
2010. máj. 3. 14:45
 14/18 anonim ***** válasza:

De most a 3. feladat táblázatába oda kellett írni a neveket? Mert az ugye nem volt külön kikötve, csak az, hogy kutató foglalkozása...szóval én csak ilyet írtam, hogy régész, antropológus, meg igazságügyi orvosszakértő...amúgy minden jó lett kb, de most emiatt ugye nem fognak levonni, hogy nem írtam oda a hülye neveket??

Jahh és még a 6. feladatban a P. szignójú fr. történésznél abba a sorba, hogy ismerte a teljes René verset, azt írtam, hogy "nem ismerte"...de egy másik megoldókulcsban meg (fn.hu) úgy írják...hát kíváncsi leszek a hivatalosra...

2010. máj. 3. 15:06
 15/18 anonim ***** válasza:
hát ez tiszta rossz volt.megnéztem a ezt a javítást, és kb nem kicsit koppantam. nem elég hogy NAGYON KEVÉS volt az idő, de tiszta macera volt az egész. a végén a 7 pontosra időm sem volt, a táblázatról ne is beszéljünk.max 15 pont amit elértem. ki vagyok akadva. a novella elemzésre pedig kiváncsi leszek
2010. máj. 3. 15:42
 16/18 anonim ***** válasza:

Amúgy így utólag: ez most a tudásunkat mérte?

Egy kérdés sem volt, ami a négy év alatt tanultakra vonatkozott volna.

Végig arra mentek, hogy milyen a kutatási tehetségünk és, hogy milyen gyorsan bogozzuk ki a szövegből az odaillő mondatokat.

2010. máj. 3. 15:53
 17/18 anonim ***** válasza:

huhh, a második feladatban nem kellett idézni.

helyes. :D

[link]

2010. máj. 3. 15:59
 18/18 anonim ***** válasza:
na akkor nincs para:D bár a táblázatot vmennyire így is elkúrtam:(
2010. máj. 3. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!