Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Origo megoldáson megnéztem a...

Origo megoldáson megnéztem a magyart. Ezt Elb*sztam. Más is? Megbízható ez a javítás?

Figyelt kérdés
[link]
2010. máj. 3. 14:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

azt hittem, hogy szinte tökéletesre sikerült a szövegértésem (novella elemzésem se lett rossz szerintem), erre most nézem, hogy nem olvastam el figyelmesen a 2. feladatot, és nem idézettel válaszoltam. kapásból -3 pont. k*rvajó... szerintem nagyjából megbízható ez a "megoldókulcs", majd meglátjuk. állítólag a következő hetekben úgyis többször változtatnak rajta - tanárom szerint.

egyébként adhattak volna még rá időt, rengetegen (köztük én is) nem tudták befejezni normálisan a szövegértést.

2010. máj. 3. 14:12
 2/18 anonim ***** válasza:
sztem tuti NEM JÓ a megoldókulcsuk. én itt majd szörnyethaltam, mert nem idéztem ott, ahol sztük kellett volna. De ha 3szor leellenőriztem, csak észrevettem volna, h necc van. Mellesleg kilences feladatot kapásból elrontotta a javító tanár (1-5 szó ugyebár. matek érettségi vszínű nem volt meg) és ott, ahol tényleg idézni kellett volna, nem idézett... -.- (a biztos-feltételezhető feladatnál)
2010. máj. 3. 14:18
 3/18 anonim ***** válasza:
Énse idéztem. Mindjárt agyérgörcsöt kapok
2010. máj. 3. 14:20
 4/18 anonim ***** válasza:

,,Janus Pannonius írt Anjou Renéhez panegyricust"

Ez mért biztos?? Nem csak feltételezés? Hiszen a szövegben: ,,írt egy töredékben fennmaradt költeményt Renének is"

Hol van arról szó, hogy ez a költemény egy panegyricus?

Amúgy szerintem elég jó lett, de ez a javítókulcs még nem megbízható.

2010. máj. 3. 14:28
 5/18 anonim ***** válasza:

Én a táblázat részét b*sztam el nagyon a szövegértésnek... a kutatókat, egyetlen egy lett jó. meg egy csomó figyelmetlenségem volt, ami így már tök világos. olyan 7 pontot tuti vesztettem a szövegértésen... összehasonlítót írtam, háát...arra még most nem mondok eredményt nagyon attól függ mit fogad el és mit nem de eléggé elrontottam :(

mindjárt sírvafakadok bssszmmg...

2010. máj. 3. 14:30
 6/18 anonim ***** válasza:
AZ origó megoldás nagy része megbízható, mivel magyartanárok csinálják meg az érettségit és az kerül fel, de persze lesznek olyan, ami nem teljesen fedi ami ott le van írva, itt csak egy megoldás szerepel minden feladatnál, de a megoldókulcs ált. többet is elfogad.
2010. máj. 3. 14:32
 7/18 anonim ***** válasza:
az érvelést basztam el de nem kicsit... Nem műveket írtam wááá
 8/18 anonim ***** válasza:
én megverem őket, ha nem fogadják el a szó szerint leírt dolgokat, csak azért mert nem idéztem... meg fájt volna nekik, ha mondjuk 75 percet adnak erre a szarra?
 9/18 anonim ***** válasza:
a táblázatban én egyet basztam el, az egyik kutató helyett azt a P vkit írtam banyek
2010. máj. 3. 14:34
 10/18 anonim ***** válasza:

A javító kulcs csak kb. 90%ig megbízható, azért nem is hivatalos még. Majd reggel 8kor kerül ki a hivatalos vezió. Sok eltérés nem lesz benne, mert ez is jó, esetleg nem kell mindenhol idézni, de a lényeg meg van.

Hosszú volt nagyon, nekem is kimaradt az uccsó 2 feladat.

2010. máj. 3. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!