Origo megoldáson megnéztem a magyart. Ezt Elb*sztam. Más is? Megbízható ez a javítás?

azt hittem, hogy szinte tökéletesre sikerült a szövegértésem (novella elemzésem se lett rossz szerintem), erre most nézem, hogy nem olvastam el figyelmesen a 2. feladatot, és nem idézettel válaszoltam. kapásból -3 pont. k*rvajó... szerintem nagyjából megbízható ez a "megoldókulcs", majd meglátjuk. állítólag a következő hetekben úgyis többször változtatnak rajta - tanárom szerint.
egyébként adhattak volna még rá időt, rengetegen (köztük én is) nem tudták befejezni normálisan a szövegértést.

,,Janus Pannonius írt Anjou Renéhez panegyricust"
Ez mért biztos?? Nem csak feltételezés? Hiszen a szövegben: ,,írt egy töredékben fennmaradt költeményt Renének is"
Hol van arról szó, hogy ez a költemény egy panegyricus?
Amúgy szerintem elég jó lett, de ez a javítókulcs még nem megbízható.

Én a táblázat részét b*sztam el nagyon a szövegértésnek... a kutatókat, egyetlen egy lett jó. meg egy csomó figyelmetlenségem volt, ami így már tök világos. olyan 7 pontot tuti vesztettem a szövegértésen... összehasonlítót írtam, háát...arra még most nem mondok eredményt nagyon attól függ mit fogad el és mit nem de eléggé elrontottam :(
mindjárt sírvafakadok bssszmmg...

A javító kulcs csak kb. 90%ig megbízható, azért nem is hivatalos még. Majd reggel 8kor kerül ki a hivatalos vezió. Sok eltérés nem lesz benne, mert ez is jó, esetleg nem kell mindenhol idézni, de a lényeg meg van.
Hosszú volt nagyon, nekem is kimaradt az uccsó 2 feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!