Kinek hogy sikerült a magyar érettségi?
Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 13:24
2/16 anonim 

válasza:

Nagyon nagyon bízok abban, hogy megkapom a kettest. Nagyon elrontottam :S
3/16 anonim 

válasza:

Én 5-ösre pályázom, de szerintem nem lesz meg. A mű értelmezést kicsit elszúrtam, a szövegértésnél is elrontottam pár feladatot, illetve nem pont azt az idézetet írtam amit a nem hivatalos megoldások adnak, szóval nem tudom. Bízom a tanár jó indulatában :)
4/16 anonim 

válasza:

Nagyon kevés volt az idő, amúgy meg nem lett volna nehéz. De így???
5/16 anonim 

válasza:

Hát:D A szövegértés sz*r volt. De az érvelés témája adta nagyon:)
6/16 anonim 

válasza:

Emeltet írtam, és még mindig utálom azokat, akik összeállították.
7/16 anonim 

válasza:

Kicsit jobbra számítottam szövegértésben:S
Nem baj, túl vagyunk rajta(:
8/16 anonim 

válasza:

Kevés volt az idő a szövegértésre...El is csesztem pár dolgot,szóval bízom benne,hogy mégsem lett olyan szar,mint amilyennek érzem.
A szövegalkotás nem lett rossz.
Koncentráljunk a holnapra :-) Attól én spec. parázom.
9/16 anonim válasza:
Most néztem az fn.hu-n a megoldásokat, eddig úgy tűnik, mehetek szóbelizni. (<10) :S
A szövegértés nem lett volna nehéz, de még is sikerült úgy elrontanom egy pár feladatot... Nekem viszont nehéz volt a 2. rész! Érvelést választottam. Majd meglátjuk!
Sok sikert a hétre!
10/16 anonim válasza:
mindenki szerint kevés idő volt a szövegértésre-nálunk is -volt akinek nem siekrült befejeznie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!