Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 4 évig tanultam angolt,3-as...

4 évig tanultam angolt,3-as 4-es voltam belőle, ha összekapom magam, akkor sikerülhet 29-én a középfokú nyelvvizsga? Képes vagyok napi több órát foglalkozni vele.

Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 12:39
 1/4 anonim ***** válasza:
75%

Én ötös voltam angolból és külön tanárhoz jártam, mégsem sikerült.

Ezt csak azért mondom, mert egyénenként változó. Az, hogy összekapod magad, nem garancia arra, hogy sikerülni fog, de attól még sikerülhet.

Senki nem fogja neked megjósolni.

2010. máj. 3. 12:52
 2/4 anonim ***** válasza:
én is full ötös voltam,és most csináltam..nagyon neház volt a telces.. viszont ha most arra akarsz menni,akkor van rá esély h sikerüljön,mert így most felvételi előtt könnyebb lesz.(rengetegen,akik ápr.17én voltak újrabefizetik,a pontok miatt) úgyhogy hajrá!:)
2010. máj. 3. 13:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Én háromszor mentem, az írásbeli azonnal sikerült, de a szóbeli a hülye szövegértési meg beszélgetős témák miatt csak harmadszorra. Én mondjuk csak magántanárnál meg autodidakta módon tanultam. Az első kettőnél még keményen készültem a magántanárnál, aztán harmadszorra már lesz.artam, és csak bementem, és dumáltam arról ami eszembe jutott. Így meglett, mert a kommunikációs érték jól felhúzta az összpontszámot.

Igaz, akkoriban még jobbára csak egyféle nyelvvizsga volt, az állami, most meg van ezer féle, teljesen más követelményekkel.

2010. máj. 3. 13:09
 4/4 anonim válasza:
34%
Az angoltudas onmagaban valoszinuleg keves lesz. A vizsgan temakorokre bontva kell egy vagy ket anyagot "eloadnod" Ha nem ismered a kello szavakat, nem hasznalod azokat a mondatszerkezeteket amelyek kapcsolodnak, nem hasznalod a temahoz tartozo kifejezeseket, a vizsgad nem lesz meg. Javaslom keress egy vizsgara felkeszito tanfolyamot, vagy magantanart. Az sem mindegy, hogy hol teszed le a vizsgat.
2010. máj. 3. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!