A 2010 es magyar érettségi fent van már neten?

"A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a feladatsorok a javítási-értékelési útmutatókkal együtt, a vizsgát követő napon kerülnek fel az oldalra.
A reggel 8 órakor kezdődő vizsgák esetében a kérdéses vizsga másnapján reggel 8 órakor, a 14 órakor kezdődő vizsgák esetében az adott vizsgát követő nap 14 órakor."
Holnap reggel 8-tól keresd az OM honlapján.

2 éve mikor én érettségiztem minden megoldást az adott érettségi utáni napon, reggel 8-kor felraktak.
Nem tudom mi ez a rendszer most...

Reggel 8-kor a matekot írom, szóval nem tudom elemezgetni az írásom.. :P
MATEKBÓL BUKTA! magyarból (remélhetőleg) 4-es matekból megbukok, ezt érti valaki? :D
Amúgy szerintem nem volt olyan nehéz a magyar. Először nem értettem mit is kell érvelésbe írni pontosan, de végül arra esett a választásom, mert a novella egy rakat... :S

12:34 Természetesen nem kell matek érettségi közben megnézned az erőző napi eredményeket. De a válaszok sem két percig lesznek fönt, hanem még évekig, szóval matek után is megnézheted.
Probléma letudva :)

Kedves most értettségizők!
Mi volt a 3 lehetőség magyarból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!