Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik részt választottad a...

Melyik részt választottad a mai magyar érettségin?

Figyelt kérdés
én az érvelést és úristen :D
2010. máj. 3. 11:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Huh, akkor megnyugodtam :) (pánikolós 3 és negyed oldalt író válaszoló vagyok)

Minket sem tanítottak meg érvelni, nem is lett jó szerintem...de még ehhez tudtam a legtöbbet.A novellához nem nagyon tudtam volna hozzászólni, nekem az nem fekszik...A két mű összehasonlításánál pedig gondolkodtam, mert szerintem jó téma, de abszolút nem emlékeztem rá, mit vettünk Karinthynál, szóval inkább maradt az érvelés.

2010. máj. 3. 12:54
 12/17 anonim ***** válasza:
hát mi érvelni nem is tanultunk, tegnap láttam a gyakorikerdeseken hogy annak van valami szisztémája, szal azt kihagytam. A novellaértelmezésről épp hogy írtam három oldalt, de ien szar sztorit, mint ez a mű én is írok lazán :D tiszta szégyen volt. A szövegértés az nem volt annyira nehéz, csak kevés volt rá az idő.
2010. máj. 3. 12:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Én ki vagyok borulva. A szövegértés az könnyű volt, csak időhiányom volt. De a novella elemzése naggyon szarul sikerült. És csak 2oldalt tudtam írni. Így meglehet a 2es szintem?
2010. máj. 3. 12:57
 14/17 A kérdező kommentje:
én is így vagyok vele,szövegértésnél még 5-10 perc kellett volna,érvelésen 2 oldalt írtam szintén,hát remélem meg lesz a kettes bár szóbelin se fogok remekelni
2010. máj. 3. 13:00
 15/17 anonim ***** válasza:

Aki érdekel, itt vannak a megoldások:

[link]

Nem tudom, mennyire pontosak, de jónak tűnnek.

2010. máj. 3. 13:24
 16/17 anonim ***** válasza:

Azthiszem egész magyaqrországon csak én választottam az összehasonlítót O.o

Hát nem votl egyszerű...két oldalt rizsáztam, aztán leblokkoltam. már ott tartottam hogy elkezdem a novellát is elemzni, hátha be tudom fejezni, de végülis kielemeztema két verset majdnem 5 oldal lett, remélem olyannagyon nem rontottam el...

2010. máj. 3. 14:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Csináltatok piszkozatot?
2015. máj. 7. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!