Melyik részt választottad a mai magyar érettségin?
Figyelt kérdés
én az érvelést és úristen :D2010. máj. 3. 11:41
1/17 anonim válasza:
Én is az érvelést választottam. És nem volt túl egyszerű:D
Szövegértés szerintem nem volt annyira vészes.
2/17 anonim válasza:
Szövegértés epic fail volt főleg az utolsó előtti feladat.
3/17 A kérdező kommentje:
az utolsó előtti volt az a kiegészítős?:D
2010. máj. 3. 11:51
4/17 anonim válasza:
Igen, meg volt egy olyan feladat, hogy ismerhette az x,y dolgot az a P monogrammos meg a másik, hát az tipp volt.
5/17 A kérdező kommentje:
szerintem az annyira nem volt gáz,az utolsó előttit én se nagyon tudtam meg azt ahol oda volt írva h Foglalkozás/tevékenység/eredmény és 3 személyt kellett megnevezni egyszerűen nem találtam a 3.-at :D
2010. máj. 3. 11:53
6/17 anonim válasza:
De ott meg kellett nevezni a három személyt? Nem csak a foglalkozást, tevékenységet, eredményt? Ugye nem kellett?... Én nem láttam kiírva...
Amúgy én is az érvelést választottam, épp hogy ki tudtam magamból sajtolni 3 és negyed oldalt...
7/17 A kérdező kommentje:
igen bocsi én is ugy gondoltam,na szóval nem tudtam ki a 3. az a lényeg :D
2010. máj. 3. 12:29
8/17 A kérdező kommentje:
én csak 2 oldalt tudtam xD
2010. máj. 3. 12:29
9/17 anonim válasza:
Érvelés az marhaság. Minket meg se tanítottak érvelni. Én a műértelmezést csináltam, sztem arról lehet a legtöbbet írni, nekem 4 oldalt sikerült.
10/17 A kérdező kommentje:
hát mi 4 évig semmit nem csináltunk...tiszta Gyurcsány kormány :DD
2010. máj. 3. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!