Ezt személye válogatja, ki mit nem szeret tanulni.. De általánosságban igaz, hogy amit érteni kell ahhoz, hogy könnyebben megtanuld -vagy egyáltalán- az kevésbé népszerű.
Sok érdekes része van a fizikának és érdekesek a törvényei és annak következményei. Pontosan mit veszel, hogy ilyen kérdések merülnek fel benned?
Én fizika szakot végeztem, nekem kémiát volt fos tanulni.
Mindenki így van a képzése kevésbé fontos tárgyaival. Mennyiségi dömping, rohanás az egész, és még mellékesen se jut idő elgondolkodni, összerakni, hogyan is működnek a dolgok.
@6: Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!
Szia! :) Én 6 osztályos gimibe járok, 8.-os vagyok. Imádom a fizikát, mert sok mindent meg tudok vele magyarázni. A fizika tanárom szokott hozni nekem 11.-es fizika könyvet, amiben találhatok új, érdekes dolgokat. A fizika nem unalmas, mert tele van felfedezhető, megmagyarázható dolgokkal. A kémiára igen csak ferde szemmel nézek, mert sajnos hála a tanárnak, tavaly elvesztettem a fonalat. Meglehet, csak én vagyok ilyen "elmegáborodott" és furcsa, hogy a fizika és az irodalom a kedvenc tantárgyaim, a matekot meg utálom (Ez ugye a fizikamániám miatt érdekes). Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ahány ember, annyi felfogás és tehetség. :) Te biztosan másban vagy jó. Ne akarj mindenből a legjobb lenni, hanem találd meg azt, amiben az lehetsz, de abból ne engedj! :) Sok szerencsét! :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!