Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Utolsó pár hónapban már nem...

Utolsó pár hónapban már nem mindegy, hogy járok be a gimibe? Most mi értelme van már balhézni?

Figyelt kérdés

Elég jó hírű gimibe járok, viszont ez az oktatásán nem látszik meg. Konkrétan a biológiaórák film nézéstből állnak, matekon a tanár ordítozik 20 percet minimum, magyarból most kezdtük a végzős anyagot, és még sorolhatnám... Ezért én nem szenvedek ott, van jobb dolgom is. Az egyetlen, amire normálisan bejárok, az a történelem, mert tényleg érdekesek az órák, a tanár normális és korrekt és általában addigra fel is ébredek itthon, hogy bemenjek. Most apánál voltam pár napot (elváltak) és kérdezte, hogy nekem miért nincsenek reggel óráim és mondtam, hogy vannak, csak azokra nem mindig megyek be. Erre kiakadt, hogy ez milyen hozzáállás, meg hogy így nem fogok tudni leérettségizni.

A 4 év alatt a legrosszabb jegyem a 3-as, 2 nyelvből van nyelvvizsgám és előrehozott érettségim, az összes szóbeli tételt megkaptam már kidolgozva. Ráadásul fizetős helyre megyek, szóval nem is igazán számít, milyen lesz az érettségi, de az előzmények nem azt mutatják, hogy hü..ye lennék ahhoz, hogy érettségi előtt mondjuk 3 héttel leüljek megtanulni a tételeket.

Ráadásul matekból és magyarból is különtanárhoz járok, mert anyának elege lett abból, hogy matekból pld. eddig egy írásbeli feladatsort sem csináltunk meg. És mindkét tanárom elégedett a teljesítményemmel.

Nem értem, az apám miért balhézik feleslegesen...

2016. dec. 19. 17:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%
Magán egyetem ? Szóval apuci, anyuci kifizeti a képzést, mert államira nincs elég eszed.
2016. dec. 19. 17:34
 12/20 A kérdező kommentje:

Anyukám legjobb barátnője orvos, szóval az igazolások megoldottak.

Meg kb. egyik órán sem írják rendesen a hiányzókat, szóval attól sem kell tartanom, hogy elérném a 250 hiányzást (jelenleg vagyok száz valamennyinél). Plusz alapból kevesebb az óraszámom, mivel a két idegennyelvből már leosztályozóztam, tesire meg nem kell a suliba járjak, mert papíron gyógytornára járok.

A tanáraim semmit nem szólnak ehhez, 30 diáknál mindegy nekik, hogy 1 ott van-e, vagy sem.

2 tárgyból lesz szóbelin: történelem és magyar.

A töri tanárnőm nagyon szeret, a magyartanárom pedig egy halálosan nyugodt ember, aki még a legostobábbakból is kihúzza a kettest. Nagyon jóindulatú, bár érettségin én inkább a tudásomra számítok majd, abból gond nem lehet.

Nem, azért megyek a MET-re, mivel az tetszik.

2016. dec. 19. 17:40
 13/20 anonim ***** válasza:
88%
Ahha, gondoltam hogy egy leendő Metropolitanos...és a semmit érő diplomáddal mik a terveid? A HR-esek kiröhögnek...
2016. dec. 19. 17:41
 14/20 anonim ***** válasza:
És annak mi értelme van, hogy kiírtad ide ezt a kérdést? :D Azt látom, hogy pár embert felhúztál a hozzáállásoddal, ha ezt élvezed, akkor ügyes vagy, de egyébként nem látom értelmét. Oké, tojsz az iskolára, nem akarsz bejárni, mert te okos vagy és önálló meg minden. Oké. Akkor ne járj be, csinálj, amit akarsz, meg ahogy akarsz. Most megnyugodtál? Vagy hívjam fel apukádat és mondjam meg neki is, hogy ne foglalkozzon veled? :D
2016. dec. 19. 17:47
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Metropolitan....Nincs több kérdésem. Még szerencse hogy a mi egyetemünkön nincs őszi szünet, még a végén elvégezném azt az """egyetemet"""".
2016. dec. 19. 18:58
 16/20 anonim ***** válasza:
Szoval aki a MET-re bekerul allamira, annak minden elismeresed :D made my day! :D :D
2016. dec. 19. 19:17
 17/20 anonim ***** válasza:
Metropolitan :"DDDDDDDDDDDDDDDDD.
2016. dec. 19. 19:31
 18/20 A kérdező kommentje:
Igazából nem érdekel, hogy mit gondoltok az adott egyetemről, vagy a szakomról. A lényeg, hogy eltudok vele majd helyezkedni és érdekel is, amit tanulni fogok.
2016. dec. 19. 19:33
 19/20 anonim ***** válasza:
Es melyik magas szinvinalon oktatott szakra jelentkeztel?
2016. dec. 19. 20:22
 20/20 anonim ***** válasza:
Honnan tudod hogy el fogsz tudni helyezkedni? Anyuci azt is elintézi mint az igazolást? Gondolom turizmus az a szak:-D:-D De a Metropolitanon..oda csak azok mennek, akik túl hülyék hogy normális egyetemre felvegyék őket. Az csak alibi egyetem:-D A metron normális szak nincsen.
2016. dec. 19. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!