Szerintetek melyik a legnehezebben érthető/tanulható része az emelt biosz és kémia érettséginek?
Figyelt kérdés
Nektek melyek azok a témakörök, amikkel a legtöbbet kell foglalkoznotok?2016. dec. 12. 20:51
1/5 A kérdező kommentje:
Jaa és mennyit tanultok?
2016. dec. 12. 20:54
2/5 anonim válasza:
Ha felkészítésre van szükséged, én vállalok, írj rám nyugodtan. :)
3/5 anonim válasza:
Emelt bioszból nekem a társulástan volt nehéz, mert utáltam megtanulni, hogy melyik kis jelentéktelen növényke hol él. Szóbelin az idegrendszert kell nagyon részletesen tudni, sokan azzal szenvedtek inkább. Én fizikával mentem (orvosira) így nekem a biokémia részre többet kellett készülnöm, mint a kémiásoknak, de teljesen tanulható amit elvárnak.
4/5 anonim válasza:
Nekem a növénytan és az ökológia volt halálos, mert nem ez érdekelt a bioszból. A kémiában nincsenek élesen elkülönülő témakörök, nekem a szerves a kedvencem, de amikor már sokat tudtam belőle, a szervetlent is megszerettem. Nekem az általános kémia mindig kicsit száraz volt, de megvan annak is a szépsége. Az elektrokémiával kínlódtam sokat valamiért. :D Lehet, a számolások nélkül jobban szerettem volna.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2016. dec. 13. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!