Újraérettségiznék jövőre Matematikából. Jól látom, hogy az új törvény szerint, már van szóbeli vizsga is?
Figyelt kérdés
Az oktatási minisztérium januárban módosítja a rendeletet, nem egyértelmű a leírás, de ez alapján úgy nézem van szóbeli is, jól látom?2016. dec. 6. 21:13
1/3 anonim válasza:
Matek érettségin? Emelt szinten van szóbeli, középen nincs. De van egy bizonyos százalék ami alatt ha vagy akkor bukta, viszont ha eléred de még nem éred el a kettest akkor szóbelizni el kell menni. Ez középen. De hogy hány százaléktól van ez azt meg nem mondom most így hirtelen. De téged ez nem érint úgysem mert gondolom nem az épphogy kettesért mész. :D Úgyhogy ja, ha emelten csinálod akkor van, középen nincs.
2/3 A kérdező kommentje:
Ezt az új 2017-es törvények alapján mondod biztosra? :)
2016. dec. 7. 21:06
3/3 anonim válasza:
Ennek a tanévnek a végén érettségizek én is, nekem ezt így mondták a tanáraim ahogy ide leírtam. Ennyi a biztos. :D Meg matekból nem is készítenek minket most szóbelire, ha lenne akkor készülnénk rá gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!