Utolsó msc-s félévemet csinálom Férjemmel, gyerekkel/gyerekekkel együtt, kaphatunk kedvezményt? (leírás)
Házasok vagyunk van egy 2 éves gyerekünk, 2.-at várjuk. Férjem dolgozik (sajnos nem sok pénzt kap szakmájában, sajnos nem bp) Én itthon írom a diplomát és szakdolgozatot. Beadtuk a kérelmet, hogy ne kelljen fizetni, vagy kevesebbet,de elutasították.
Van valami törvény erre, vagy mérséklés ami kötelezi a sulit?
ezért az utolsó félévért kell csak fizetnünk, eddig finanszírozottan voltunk. Olvasgatok leírásokat, hogy kismamáknak így úgy, de a jogi dolgokba belekavarodok.
Jó lenne tudni, ugyanis fejenként 325e ft-ot perkálunk ki, tehát ha felét kéne fizetni már az is jó lenne.
"az egyetemen 1 valakit ismertem még aki bevállalta a babát rajtunk kívül. Tehát a mi szakunkon, egész mik-en igenis ritka jelenség :)"
Jó, de ez javítja az oktatás minőségét a szakon, vagy miért kellene finanszírozniuk?
utolsó:bocsi, de ezt most tökre nem értem miylen célzattal írtad.
olvastam oylat, hogy kismamáknak átveszi az állam, erre senki se válaszolt, ismeri-e ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!