Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen szakon tanuljak tovább?

Milyen szakon tanuljak tovább?

Figyelt kérdés
Minden tantárgyat egyformán szeretek, kitűnő vagyok. Imádok rendezvényeket, egyesületeket létrehozni, pályázatokat írni, ötletelni újabb és újabb közösségfejlesztést, szeretek cikkeket, tanulmányokat írni, tudományos klubokat szervezni. Hosszú távon politikus szeretnék lenni, de olyan munkát szeretnék, amivel itthon és lehetőleg Békés megyében el tudok helyezkedni, és a fizetés sem olyan rossz. Mit tanuljak? Diploma után doktorit is szeretnék csinálni. 16 éves vagyok.
2016. nov. 27. 22:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Nahát, őszintén csúcs, hogy ennyire aktív és elkötelezett vagy. :) Én mindenképpen jogi vagy közgazdasági diplomát javasolnék. Specializálódhatsz például emberi jogokra. Túltelített szakmák, de ha jó a diplomád, és ügyes vagy, bejuthatsz jó helyekre. A legtöbb politikus hasonló végzettségű, szóval ha a közösségi szerepvállalás izgat, szerintem a jog a te pályád. :) És hajrá. :)
2016. nov. 27. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!