Ki írta még meg a biológia OKTV első fordulóját? Hogy ment?
Figyelt kérdés
2016. nov. 24. 19:06
31/40 anonim válasza:
Sziasztok:) tenyleg emelik meg a ponthatarokat meg?
32/40 anonim válasza:
A 80 és a 100 csak továbbküldési ponthatárok voltak, amit elég egyszerű volt elérni, így biztosan feljebb viszik.
33/40 anonim válasza:
Amit a papírra írnak, az sosem volt bejutási ponthatár
Az a továbbküldési ponthatár
A 2. forduló létszámhoz van kötve, tehát az első 1000 diák jut be (nem tudom mennyi, csak hasraütésre mondtam egy számot) és ha az 1000. versenyző 194 pontosra írja meg, akkor azt aki 193 pontosra írta meg, az jut tovább
A többszörös választás eddig úgy volt hogy 2 jó válaszért járt 2 pont, 1 jó válaszért nem kaptak pontot, idén már jár pont érte, ezért valószínűleg magasak lesznek a továbbjutási ponthatárok
34/40 anonim válasza:
Ha valaki megtudja a ponthatarokat 2. kategoriahoz, az legyszi tegye mar fel ide, tavaly kb ilyenkor kuldtek el oket
35/40 A kérdező kommentje:
145 pont volt a ponthatár. Ki jutott tovább? :)
2017. jan. 7. 13:48
37/40 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Idén írt valaki bioszt? Hogy ment? :)
2017. nov. 24. 17:08
38/40 anonim válasza:
148 pontos lett, II. kategória. Remélem elég lesz a második fordulóra.
39/40 anonim válasza:
Én is írtam idén is, 150 pont II. kategóriában. Remélem a legjobbakat :D
40/40 A kérdező kommentje:
Azta, gratulálok nektek! :)
2017. nov. 25. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!