Ki írta még meg a biológia OKTV első fordulóját? Hogy ment?
Én első kategóriában indultam 11.-esként
Én is állattan, növénytan és ökológiát választottam
Bár még nem tanultuk az ökológiát, de a "vírusok, baktériumok, biokémia, sejttan, szövettan" témát mindenképp el akartam kerülni. Bár az ökológia lett a legrosszabb a három közül, de nem számítottam jobbra, mert alig három órát tanultam azt a témát, és a semmiről megtanulni 100%-osra ennyi idő alatt tanár nélkül nem lehet.
Szerintem teljesen okés volt a növénytanban a szövettanos feladat, hiszen növényi szervekről szóltak, és főleg összehasonlításon alapult. Nehéz volt, de szerintem oda illett.
Nekem 123 pontom lett, az iskolában nekem lett a legjobb. Reménykedek a továbbjutásban. Gratulálok mindenkinek :)
Sziasztok! Én is 11.-es, bár első kategóriás vagyok. 3. témának bevállaltam a sejttanos, biokémiás részt, majd holnap meglátjuk mi lett belőle.:p
És gratulálok az eredményekhez! :)
147. 11. évfolyam, I. kategória, növénytan, állattan, biokémia:)
Gratula mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!