Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ki írta még meg a biológia...

Ki írta még meg a biológia OKTV első fordulóját? Hogy ment?

Figyelt kérdés

2016. nov. 24. 19:06
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Gratulálok!:) Én még nem tudom,de nekem ennek kb. a fele lesz.:D
2016. nov. 26. 18:56
 12/40 anonim ***** válasza:

Én első kategóriában indultam 11.-esként

Én is állattan, növénytan és ökológiát választottam

Bár még nem tanultuk az ökológiát, de a "vírusok, baktériumok, biokémia, sejttan, szövettan" témát mindenképp el akartam kerülni. Bár az ökológia lett a legrosszabb a három közül, de nem számítottam jobbra, mert alig három órát tanultam azt a témát, és a semmiről megtanulni 100%-osra ennyi idő alatt tanár nélkül nem lehet.

Szerintem teljesen okés volt a növénytanban a szövettanos feladat, hiszen növényi szervekről szóltak, és főleg összehasonlításon alapult. Nehéz volt, de szerintem oda illett.

Nekem 123 pontom lett, az iskolában nekem lett a legjobb. Reménykedek a továbbjutásban. Gratulálok mindenkinek :)

2016. nov. 27. 12:01
 13/40 A kérdező kommentje:
Pacsii :)) én is 11.-es vagyok, de ha tovább is jutok (ami még egyáltalán nem biztos, mert változhat a ponthatár) akkor meg kell tanulnom az egész embertant előre. És az még a többi tanulnivaló mellett... :/ de ha úgy vesszük, akkor annyival előrébb leszek. Az első fordulón is igaziból azért indultam, mert így rá voltam kényszerítve, hogy átnézzem az eddigieket. :D
2016. nov. 27. 15:51
 14/40 anonim ***** válasza:
Tavaly 110-115 pont volt a bejutási ponthatár (bár ez lehet hogy csak a II. kat.-ra érvényes), és ez idén nőhet, mert eddig úgy volt, hogy a többszörös választásnál, tehát ahol kettőt kellett választani, ott csak kettő pontot vagy nulla pontot szerezhettek a versenyzők. Idén lehet egy pontot kapni, ha a kettőből csak egyet jelöltél meg, vagy csak egy jó a kettőből. Ezek miatt lehet hogy nőhet a ponthatár :( De szerintem 142 az már tuti siker (szerintem), de majd minden kiderül mikor már egy hivatalos közleményben tájékoztatnak minket.
2016. nov. 27. 20:26
 15/40 anonim ***** válasza:
* 143
2016. nov. 27. 20:27
 16/40 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én is 11.-es, bár első kategóriás vagyok. 3. témának bevállaltam a sejttanos, biokémiás részt, majd holnap meglátjuk mi lett belőle.:p

És gratulálok az eredményekhez! :)

2016. nov. 27. 20:33
 17/40 anonim ***** válasza:
156 pont :D (előző vagyok)
2016. nov. 28. 10:39
 18/40 anonim ***** válasza:
123 pont lett nekem:)
2016. nov. 28. 12:47
 19/40 anonim válasza:
Grat ugyik vagytok, nekem 146 lett :)
2016. nov. 28. 14:37
 20/40 anonim ***** válasza:

147. 11. évfolyam, I. kategória, növénytan, állattan, biokémia:)

Gratula mindenkinek :)

2016. nov. 28. 15:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!