Munkanélküli hivatal kötelezhet OKJ-s tanulásra?
Figyelt kérdés
Köze 40-van éves vagyok,már nem akarok tanulni. Hétfőre hívtak be.2016. nov. 24. 18:34
1/7 anonim válasza:
Természetesen nem kötelezhet semmire , de ha nem fogadod el a tanfolyamot akkor megvonják a támogatást ha esetleg kapsz valamit.
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor tanuljam ki ami nem is érdelek?
De ha meg kiderül, hogy nem is tudok már tanulni, ezért abbahagyom, akkor meg ki kell fizetni a képzés árát?
2016. nov. 24. 18:44
3/7 anonim válasza:
Ha elfogadod jár juttatás. Szerintem annyira nem nehéz ez a felnőtt képzés.Párom is járt iskolába 43 volt :) Milyen tanfolyam?
4/7 anonim válasza:
Jaaa ettől ne félj senki nem bukott még meg , annak kell visszafizetni aki nem jár be rendszeresen. Ha nincs munka én elvállalnám,több a támogatás mint a 22800 ami munkanélküli után adható.
5/7 A kérdező kommentje:
HA nem fogadom el? Létezik az, hogy megmondják, hogy ezt a szakmát köteles vagy kitanulni?
2 hete regisztráltattam magam, és tudom, hogy fogok állást találni,nem is akarom lekötni magam tanulással.
2016. nov. 24. 19:31
6/7 A kérdező kommentje:
Légyszives , ne azt írjátok, hogy fogadjam el, mert nem fogom,nemezt volt a kérdés. Sok szakmám van, de ebben a két hétben sikerült megfáznom... szóval a kérdésre válaszoljatok.
2016. nov. 24. 19:33
7/7 anonim válasza:
Írtam már az elején hogy nem következhet rá senki és semmi :) ha nem akarod nem vállalod el. Bármit is mondanak ott a munkaügyibe ne vállald el. Főleg ha lenne munka esetleg akkor valóban vissza kell fizetni ha nem folytatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!