Megvan az érettségi bizonyítvány pontszámot adó oldala, mégis elutasították a Felvin. Mit lehet tenni?
Nem kaptam külön értesítést a Felvitől, csak a weboldalon, amelyet napokig nem volt lehetőségem elérni. Tegnap láttam, hogy elutasították a dokumentumot, mivel csak az egyik (jegyek+százalékok) oldal van meg. Ez nem elég? Írtam az OH-nak, de nem válaszolnak. Kétségbe vagyok esve!
Köszönöm a segítséget!
A másik oldalon van pont a "lényeg" mármint a hitelesítő adatok. Keltezés,pecsét, aláírások.
Anélkül nem hiteles, szóval egyértelmű, hogy nem fogadják el.
Bekell hozzájuk telefonálni azonnal, és megkérdezni, hogy nem-e tudnak véletlen mégis kitételt tenni a pótlást(kiegészítést) illetően.
Ha nem fogadják el, akkor baj van. :) Kivéve ha önköltséges volt a cél, akkor ott a pótfelvételi.
#2 Pótfelvételin már csak fizetős van.
"Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a módosító kérelmek benyújtásának, valamint a még hiányzó dokumentumok pótlásának határideje 2016. július 12. éjfélkor lejárt, ezért az e-felvételiben ilyen jellegű kérelmet a továbbiakban továbbiakban nem tud leadni (kivéve: pontszám-felülvizsgálati kérelem), dokumentumot nem tud feltölteni! A határidőig benyújtott kérelmek, valamint a feltöltött vagy a jelentkezéshez egyéb módon csatolt dokumentumok feldolgozása folyamatosan, legkésőbb a ponthatárok megállapítása előtti napokig történik."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!