Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megvan az érettségi bizonyítvá...

Megvan az érettségi bizonyítvány pontszámot adó oldala, mégis elutasították a Felvin. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Nem kaptam külön értesítést a Felvitől, csak a weboldalon, amelyet napokig nem volt lehetőségem elérni. Tegnap láttam, hogy elutasították a dokumentumot, mivel csak az egyik (jegyek+százalékok) oldal van meg. Ez nem elég? Írtam az OH-nak, de nem válaszolnak. Kétségbe vagyok esve!

Köszönöm a segítséget!

2016. júl. 19. 15:51
 1/6 anonim ***** válasza:

A másik oldalon van pont a "lényeg" mármint a hitelesítő adatok. Keltezés,pecsét, aláírások.

Anélkül nem hiteles, szóval egyértelmű, hogy nem fogadják el.

Bekell hozzájuk telefonálni azonnal, és megkérdezni, hogy nem-e tudnak véletlen mégis kitételt tenni a pótlást(kiegészítést) illetően.

Ha nem fogadják el, akkor baj van. :) Kivéve ha önköltséges volt a cél, akkor ott a pótfelvételi.

2016. júl. 19. 16:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Vigyàzni kell, mert f/sszopòk ezek, csak pótfelvételin tudod szerintem pótolni a hiànyossàgokat màr.
2016. júl. 19. 16:21
 3/6 anonim ***** válasza:

#2 Pótfelvételin már csak fizetős van.

"Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a módosító kérelmek benyújtásának, valamint a még hiányzó dokumentumok pótlásának határideje 2016. július 12. éjfélkor lejárt, ezért az e-felvételiben ilyen jellegű kérelmet a továbbiakban továbbiakban nem tud leadni (kivéve: pontszám-felülvizsgálati kérelem), dokumentumot nem tud feltölteni! A határidőig benyújtott kérelmek, valamint a feltöltött vagy a jelentkezéshez egyéb módon csatolt dokumentumok feldolgozása folyamatosan, legkésőbb a ponthatárok megállapítása előtti napokig történik."

2016. júl. 19. 16:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Elnézést, hogy beleszólok, de az "-e"-t mindig igéhez kapcsoljuk, kedves #1. :)
2016. júl. 19. 16:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Én ezt nagyon jól tudom, hogy only fizetős van póton. Amùgy ezzel azt akartam mondani, hogy nem jelzett vissza a rendszerből senki dok. pótlàsi hatàridőig, hogy figyu fel kéne tölteni a doku màsik oldalàt is. Nem hívták fel hiànypótlàsra. Pedig elvileg emberek is ellenőrzik ezeket. Majd csak doku pótlàsi hatàridő utàn kezdik feldolgozni az adatokat :) logikus, mindegy van még néhàny hibàja amùgy a rendszernek :) tavaly szarrà teloztam agyam. Ahàny ügyintéző volt annyi féle dolgot mondtak egy bizonyos dologról.
2016. júl. 19. 17:10
 6/6 A kérdező kommentje:
#3 Elolvastam ezt a részt, ezért vagyok ideges, mivel nem arról van szó, hogy lusta voltam vagy elfelejtettem.
2016. júl. 19. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!