Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ma ballagás. Hétfőtől érettség...

Ma ballagás. Hétfőtől érettségi. Szét vet az ideg. Téged?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 30. 08:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Amennyit 4 év alatt megtanultál középsuliban, annyit fősulin meg egyetemen fél év alatt kell megtanulni. Úgyhogy nem kell félni annyira az érettségitől.

A követelmények meg amúgy is nagyon alacsonyak.

2010. ápr. 30. 10:55
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha tanultál négy éven keresztül rendesen, akkor nincs mitől félned.
2010. ápr. 30. 11:11
 13/21 A kérdező kommentje:
van mitől félnem :D
2010. ápr. 30. 11:38
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Jajjj:DSzegény hányingeres lány:SNem kellemes az biztos:S

Nekem is minden kínom volt de tényleg:S

Hálistennek szóbelin első nap első körben letudtam:)Barátnőm meg előtte 2 héttel szült császárral ráadásul (ami ugye rohadt fájdalmas), bejött délelőtt,letudott 2 tárgyat,jött érte a párja elvitték a babát tanácsadásra,megetette,átöltöztette pelusoztam,kora délután jött a másik 2 tárgyból érettségizni:DNagyon jó volt:DMondjuk az írásbelin én kész ideg voltam miatta,mert bár június közepére volt kiírva, a hasa már nagyon lent volt áprilistól,az ofi ijesztgette,hogy hamarabb fog szólni.Na jött az írásbeli,együtt voltunk,egy teremben.Hát egész végig csak azt lestem mikor kap a hasához és kell vele rohanni a kórházba:D

Aztán szóbelin,ez már 2. nap volt,unokatesómmal egy osztályba jártunk és ő gondolta jön kocsival:D Délutánra hívták,ő nem idegeskedett,szépen jött is,közben már mentek a felelések:)Az ökör, a salakos udvarra pörgetett kerékkel jött(vagy hogy mondják ezt:D),bazi nagy ricsajt csapott,hát jó,hogy kinéztek,hogy ki ez a barom:DA zenét maxon üvöltette mikor kinéznek csak azt látjuk,hog a bolond denszel mint az állat XD Jót nevettek rajta amúgy szerencsére:D

Végül az "eredményhirdetés után" az összes tételünket széthajítottuk az iskola udvarán:D Volt dolga a takarítóknak XD

És mindezt gimnáziumos aggyal:DTúlértékelt minket a suli:D

2010. ápr. 30. 13:38
 15/21 A kérdező kommentje:

lol jó sztori :D

de amugy fiú vagyok :D

2010. ápr. 30. 13:58
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Az érettségin mindenki átmegy, már csak a tanárok miatt is. Nekik sokkal nagyobb szégyen, mint Neked, ha meg kell, hogy buktassanak. Legfeljebb, akkor nem mész át, ha meg se tudsz szólani.

De ez nem fog megtörténni.

Az egyetem és a főiskola az más, ott örömmel hajítanak ki, már az első félévben, ha nem hozod az elvárt szintet.

Ha tanultál, akkor eszedbe fog jutni. ( ezt a saját jogi egyetemi államvizsgámról tudom, pedig az azért nem annyi volt, mint ami most előtted van ).

2010. ápr. 30. 19:50
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Én sajnos nem ballagok,nem kaptam szallagot sem,nem tanultunk táncolni a szallagavatóra sem. Ilyen ez ha valaki estin érettségizik. Nincsenek azok a maradandó emlékek. :(

Én a magyar/matek írásbelitől félek. Meg persze az egész szóbelitől. De nem parázok. Még. Pedig kéne,mert egy szóbeli tételt se tudok... Vanezígy. XD

Sok sikert kívánok neked és nektek! :)

2010. ápr. 30. 23:31
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszi! Viszont kívánom! Én se tudok egy tételt se. :D
2010. máj. 1. 20:31
 19/21 anonim ***** válasza:

Én is most érettségizek, és én is ideges vagyok... Ha rágondolok, már érzem a "pillangós" érzést a gyomromban... A másik pedig... olyan hirtelen itt lett ez az egész, ma ballagtam, és kb. fel sem fogtam... mintha nem is az én életem lenne, vagy nem is tudom.Normális ez?:D

Totál meg vagyok zavarodva, és izgulok már nagyon!!!

Amúgy 1 tételt sem tudok, de 17 magyar tételem ki van dolgozva...

18/L

2010. máj. 1. 20:39
 20/21 A kérdező kommentje:
nekem még csak ki sincsenek dolgozva :D talán 2-3 magyar megvan amit még anno megcsináltam :D
2010. máj. 1. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!