Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ma ballagás. Hétfőtől érettség...

Ma ballagás. Hétfőtől érettségi. Szét vet az ideg. Téged?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 30. 08:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%
Én is ma ballagok, de nem érettségizek hanem szakmunkásvizsgázok és abszolút nem vet szét az ideg. Tanultam is sokat, meg tényleg vágom a dolgokat, szóval én tök nyugodtan megyek vizsgázni, max az aznapi természetes izgulás lesz. Szerintem idegeskedni annak kell, aki nem tanul:-) De hát, sok sikert!
2010. ápr. 30. 08:44
 2/21 A kérdező kommentje:
neked is :D
2010. ápr. 30. 08:51
 3/21 anonim ***** válasza:
88%

Nem most volt már 4 éve, de engem is szétvetett.Olyan ideges voltam,hogy a ballagási ünnepségem(mármint az otthonit) is végigbőgtem,hétfőn reggel úgy mentem be,hogy most végem van.Sikerült:)

Mondjuk szóbelin az őrangyalom jó nagy löketet adott,mert filozófia volt a választottam,gondoltam én,hogy könnyű lesz csak szóbeli van.F@szt!:D Nem értettem egy kukkot se,magoltam azt elfelejtettem, 1 tételt tudtam Orwell 1984-ét,mert az könyv volt és elolvastam.

Kihúztam nem az volt,na mondom jól van majdcsak a B részéből meglezs a kettes,kérdzeem a tanárt,mondja h akkor húzzak másikat mert csak azzal nem lehet 2.Fúúúha,levert a víz úgy mentem ki mint akit a kivégzésére visznek:)És kihúztam Orwellt:D Hahahhh

Ne félj:)Az őrangyalod veled lesz,vagy bárki:)Vigyél kabalát és ne félj:)Az érettségi egységes, a hülyéknek és az okosoknak(mint mi) is uganezt kell írniuk,szóval marha nehz nem lehet:))

2010. ápr. 30. 08:54
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

én 3 éve érettségiztam de én is tiszta idegbeteg voltam ,hányinger...nem ettem semmit olyan feszültség volt benne hogy csak na,amikor kézhez kaptuk a matekot lapozgattam mint egy munkafüzetet....és majdnem elsírtam magam hogy ebből 2-es nem lesz meg....de meglett :)

szóbeli előtt is ugyanígy voltam semmi sem volt jobb én 2. nap kerültem sorra tehát plusz 1 nap ideg

szerencsére sorba kaptuk a tételetek és gyorsba megbeszéltük ki melyiket húzza úgyhogy nem volt gond már utána :))))))

kitartást kívánok és ha nagyon ideges van vasárnap éjjel egy fél xanaxxal elalszol :) de próbáld kihagyni ,de piát semmiképp ne igyál

szóbeli egy csaj kirohant(hányingere volt) egy hülyegyerek meg beszólt hogy :tuti terhes!!! :D

2010. ápr. 30. 09:04
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb ellenszer az érettségi félelmeire, ha tanulsz. Második félelem ugye hogy majd elfelejtesz mindent. Erre nagyon jó a csoki( a kakaóban található egy anyag ami begyorsítja az agy működését, ez segíti a koncentrációt) + az innivaló (víz). Életem egyik legrosszabb időszaka volt az érettségi közelgő eseménye, meg az előtte való készülődés; de amikor vége lett én olyan boldog voltam, hogy 2 m-re lebegtem a talaj felett, és minden leszakadt a vállamról, minden teher, nehézség.
2010. ápr. 30. 09:15
 6/21 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek,remélem majd én is hasonlóan jó sztorikat mesélhetek ha túl leszek rajta :D
2010. ápr. 30. 09:26
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát én meg pont ellenkezőleg, egyáltalán nem izgulok. Nem tudom, hogy ez normális-e egyáltalán. :D

Ma ballagás, de már alig várom, úgy utáltam ezt a sulit. Az érettségi miatt meg nem izgulok, nem is értem, hogy miért, amikor bőven 400 pont fölött kéne teljesítenem.

2010. ápr. 30. 10:31
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Én annak idején úgy jegyeztem be a naptáramba, hogy "Bemutatják a remegő térdek és reszkető gyomor című filmet"

Ez mind meg is volt, de végül sikeresen leérettségiztem. Persze tanultam is rá, de azért az adrenalin az kell aznap reggel. Azóta is, akárhány vizsgámra elmentem, mindig izgultam, s ha nem voltam ideges, akkor az a vizsga nem is sikerült.

A lényeg, hogy ne arra koncentrálj, amit esetleg nem tudsz, hanem arra, amit tudsz. És lehetőleg mondogasd magadban, hogy : ügyes vagyok, tanultam, meg fogom tudni csinálni. Ha négy/öt évig az ember egy kicsit is hozzátette magát, akkor menni fog.

Egy cserkészkalappal minden érettségizőnek és szakvizsgázónak.

2010. ápr. 30. 10:33
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Izgulók! Csak biztatásképpen, ha továbbtanulsz, egy vizsgaidőszak sokkal rosszabb lesz, és visszasírod az érettségit:D (tapasztalat). Nem kell nagyon túlpörögni a dolgot, ha készültetek, nem lesz gond:) Mindenesetre sok sikert és emlékezetes ballagást kívánok! :)
2010. ápr. 30. 10:39
 10/21 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek is :)
2010. ápr. 30. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!