Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tudtok odafigyelni a...

Hogyan tudtok odafigyelni a tanulásra, ha nem nagyon szereted magát a tárgyat?

Figyelt kérdés
Most csinálom a polgári jog államvizsgát. Nehezen tanulom, nem is nagyon szeretem, de muszáj valahogy ráhangolódnom, már 3 államvizsga tárgyon túl vagyok, de már szita az agyam, de ki kéne találnom valami újat, mert úgy néz ki, hogy az eddigi tanulási módszer itt nem fog bejönni.
2010. ápr. 29. 19:00
 1/2 anonim ***** válasza:

én azt szoktam csinálni, h kiülök a kertbe, vagy valami kevésbé ingerszegény helyre mint a szobám, hidd el friss levegőn sokkal jobban fog az agy!

És azért, h ne meglepetés szerűen érjen a vizsga, kiszámolom, h mennyi időm van rá, és annak megfelelően felosztom a könyvet annyi részre.

Ja, és egy kis akaraterőd is legyen, h ne hagyd abba teljesen a napi tanulásdózist mielőtt meg nem tanultad volna az adott részt. Azért szüneteket tarts. Sok sikert.

2010. ápr. 29. 19:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. ápr. 29. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!