Joga van ehhez a tanárnak? Nézegetni myvip adatlapot és úgy elmérgesíteni a sértődöttséget, hogy verekedés lesz?
xy myvipes adatlapján egyik kommenben ezt írták(rövidítve)jó ez a smink ebbe menjél suliba zk tanárnő egy qrva.-nem szép dolog de ez van ezt írták. Ez tanár rendszeresen feljárogat a diákjai myvipes adatlapjára és msot is ezt tette.Meglátta a kommentet és emiatt eltiltotta xy osztályát (8.-osak) az évvégi bankettről. Erre fel az osztályból pár fiú megverte azt aki a kommentet írta.(mellesleg xy pasija az illető). ja és az xy-t kitiltották a saját ballagásáról!!!
a kérdésem az lenne van-e joga egy tanárnak ehhez?az iskolán kívüli, magánjellegű beszélgetésért felelősségre vonni a diákot?
köszönöm a válaszokat.előre. egy szomorú lány barátnője...
Ez a tanár nem normális. Mondjuk a magyar pedagogusoknagy része ilyen színvonaltalan. Én is tanárnő vagyok egy közép iskolában a kolega nőim 90% ilyen abnormális barom...
És a fiúk megverték a lányt? Milyen suli ez?:O
Kitiltani sincs jóga.
Valosznüleg azért írták róla, hogy k.rva mert ténxyleg egy m.cskos h.lye k.rva!
Kitartást a barátnödnek meg neked is!
Sziasztok lányok!
Joga van a tanárnak, és mint embernek elégtételt venni.
Ha egy most ballagó tanulót most kell oktatni arról, hogy nem nevezünk senkit qrvának, az már egy elfuserált ember. Előző, te úgy vagy tanár, mint én római pápa.
Sztem a tanárnő naon mérges lett a komi miatt..
fiúk meg yook vtak h megverték azt aki írt komit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!