Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire nehéz a Xántus János...

Mennyire nehéz a Xántus János gimnázium?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 09:01
1 2
 11/16 anonim válasza:
köszönöm szépen. eddig szinte csak pozitív infokat kaptam.Tea gimi részébe jársz, ugye?
2010. nov. 12. 07:31
 12/16 anonim ***** válasza:
A kérdéseket külön kéne feltenni. Amúgy jó gimi, én szeretem.
2011. jan. 16. 14:12
 13/16 A kérdező kommentje:
én a gimi részébe járok... de nekem nem igazán tetszik ahogy itt tanítanak, szerintem túlsókat várnak el a diákoktól :S
2011. febr. 10. 11:26
 14/16 anonim válasza:
nehéz.. :)
2011. jún. 14. 15:32
 15/16 anonim válasza:
38%
SZERETNÉD TUDNI, HOGY MILYEN A XANTUSZ VALÓJÁBAN? EGY BÖRTÖN, SZNOBOKKAL MEGTÖLTVE, AHOL HA NEM PRADA TÁSKÁVAL MÉSZ BE, KINÉZNEK, MÁR CSAK AZ KÉNE, HOGY LERUGDOSSANAK A LÉPCSŐN, AMIÉRT NINCS PÉNZED EZEKRE.. AZ LENNE A TETŐPONT. MINDENKIT ANYUCI APUCI PÉNZZEL, ÉS HA HÁRMASNÁL JOBB JEGYEKET AKARSZ, VÉRT FOGSZ HUGYOZNI... de hajrá, gyere csak ide.. ez biztos hely arra, hogy lelkileg tönkretegyenek és mindennap, minden reggel egy darab szarnak érezd magad ;)
2011. okt. 1. 11:42
 16/16 mr. facepalm válasza:

Utolsó kommentelő: te mennyire vagy hülye? Én egyáltalán nem vagyok kőgazdag, majdnem mindig ugyanazokba a cuccokba járok, nincsen prada táskám, nincsen semmilyen I-jal kezdődő termékem, és mégis vannak barátaim az iskolában, és nem igazán érzem azt hogy lelkileg hulla lennék mindennap. Ha ekkora antiface vagy, akkor kicsit szállj magadba, lehet hogy nem az iskolával vana baj...

Egyébként tényleg sok a sznob szerencsétlen; Nem kell velük törődni. Első három évet túléled, akkor jó vagy.

2011. okt. 1. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!