Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire nehéz a Xántus János...

Mennyire nehéz a Xántus János gimnázium?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 09:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nagyon jó órák vannak, nem nehéz egyáltalán tanulni ott, viszont a tanárok szigorúak,de lazán viselkednek. Van olyan,akit le kell fizetni... mindent komolyan vesznek, pl. kémia,ami lehet neked nem is kell továbbtnauláshoz. Jó suli,csak nagyon kell tudni viselkedni, nem lehet lógni, rendes társaság amúgy!!
2010. máj. 1. 10:46
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszi az infot remélem jó lesz ,mert fogok járni.
2010. máj. 3. 07:57
 3/16 anonim válasza:
4-es feletti átlag keel , hogy be lehessen jutni? Még tudtok hasonló sulit ajánlani Bp-en? A nyelv a fontos!!
2010. jún. 20. 20:10
 4/16 anonim ***** válasza:

Úgy tudom,igen,legalábbis én majdnem kitűnő voltam/vagyok.De próbáld meg mindenképp,szerintem jó suli.

Más hasonló suli,ami kéttannyelvű?Szent László Gimnázium,de ott teljesen más a hangulat...mint a Xántusban...

2010. jún. 20. 23:15
 5/16 anonim válasza:
Köszi, megnézem, esetleg hallottál valami olyat, ami nem gimi, hanem színvonalas szakközép?
2010. jún. 21. 09:43
 6/16 anonim válasza:
még arra lennék kiváncsi,hogy a Xantus gimi részébe jobb tanulmányi eredmény kell, amint pl. a szakközépbe? A szakközépbe is van rá mód, hogy ki lehet menni külföldre tanulni? vagy elég tábor van?
2010. jún. 21. 12:06
 7/16 anonim ***** válasza:
a szakközépbe nehezebb bejutni, mert ketten az osztálytársammal szakközépbe jelentkeztünk, én bejutottam, ő csak a gimi részébe. Komolyan le kell fizetni a tanárokat?? Én is oda fogok járni szeptembertől.
2010. aug. 13. 12:27
 8/16 anonim ***** válasza:
Sok diák úgy tudott bentmaradni a suliban,hogy tetemes összeggel támogatta az alapítványt.Ennyi.
2010. aug. 13. 12:37
 9/16 anonim válasza:
És jelentkezéskor felajánlja a szülő?Megpendíti, hogy esetleg fizetne többet? Ennyire túljelentkezés van? A szakközép részbe is van mód külföldre menni?
2010. szept. 3. 11:52
 10/16 anonim válasza:
Hány ponttal, vagy hány %-os felvételi eredménnyel jutottatok be a Xantuszba?
2010. nov. 11. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!