Hogy javítsak matekból? Sürgős!
8.osztályos vagyok,nagyom nehezen megy a matek.minden másbòl 3 as 4es de a matek 2 es
Jegyeim:1,1,2
Mivel tudnėk fėlèvig 3 ast összeszedni?
szervezett tanulással
lehet matektanárhoz járni, igen de megtanulni nem fogja helyetted
mondjuk jelöld ki magadnak, hogy minden nap megcsinálsz 5 matekfeladatot hétfőtől péntekig
1 es.Köszi de az már pipa mert heti 2 szer járok.Ez a baj hogy ott azèr megyeget de felmèrőbe semmi!
2 es köszi megfogadom.
Szerintetek ha nagyon belehuzok sikerül mėg a 3 as?
Matekot rengeteget kell gyakorolni,hogyha nem megy, a legtöbb feladathoz csak rutin kell, még logika nélkül is mennie kellene..
Hogyhogy ilyen rossz tanuló vagy? Általános iskolában nekem még négyesem sem nagyon volt, nemhogy bukásra álljak egy felvételi tárgyból.
kérdező, ha tényleg megfogadod amit mondtam, akkor a félév zárására olyan szinten lehetsz, ami versenyekre is elég
december végéig hétköznap 5 feladat/nap az 225 db, szerintem nincs is olyan 8. osoknak szóló fgy. amiben egyáltalán van ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!