Hogyan javítsak matekból?
Figyelt kérdés
Nem tudom jó helyre írom-e, de szükségem van tanácsra. Jó tanuló vagyok, az utóbbi két évben kitűnő voltam, de ha nem, akkor is csak egy-két négyesem volt. Matekból is is általában ötös volt, kétszer voltam csak négyes. Most középiskolába járok 9.-es vagyok, heti 2 órában tanulunk matekot, szinten tartás céljából. A tanár nagyon kemény, előre figyelmeztettek minket, és nem mindig igazságos. Mindenki nagyon rosszul áll matekból. Jelenleg van két hármasom, és most írtunk dolgozatot, ami számításaim szerint is maximum kettes lehet. Nagyon bepánikoltam ugyanis ötödikben és hatodikban volt egyedül hármasom,az is csak félévkor, ötödikben énekből, hatodikban tesiből, kettesen még sosem. Ha kettes lesz a dolgozatom akkor 2,6666..-ra állnék, ha egyes 2,3333..-ra állnék. Ilyen jegyeim még sosem voltak. Remélem érthető amit le próbáltam írni. Tanácsra lenne szükségem!!2012. nov. 24. 20:53
1/1 anonim válasza:
Sajnos a rengeteg gyakorlás a nyitja.
Meg néha egy hatékony, értelmes, lényegretörő külön tanár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!