Elbőgöm magam. Nem tudom megtanulni istenke?
Igazságügyi igazgatási szakon vagyok és annyira k***va nehéz a jog. De amúgy nagyon érdekel és nem fogom itthagyni!!!
Most kezdtem idén de rohadt nehéz a jog. Pénteken zh 7 prezentáció + 117 oldal és a 7 prezentáció mindegyike 35 diás és tele tömény érthetetlen szöveggel.
Mit csináljak?
Bőgni fogok. Vaárnap óta tanulok de nem tudtam elég időt rászánni mert statisztika zh és jogi infó zh is volt a héten.
Annyira nehéz...
Mit tegyek?
Ma már 6 óta folyamatosan tanulok szinte. Délelőtt még statisztikáztam. Tegnap jogialaptanoztam még hajnali 2kor előtte meg statiztikáztam...
Hogy tanuljak meg holnap 4 prezentációt amik mind 35 diásak? :/
20/L
1 nap alatt megtudom tanulni? :'(
Holnap 8 körül ha felkelek?
3,5 óra kell nekem egy prezihez kb ahogy eddig számoltam.
És kellenének a szünetek is :'(
Plusz a könyvből még van 80 oldal..
Csak ez a hét valami szörnyű..nagyon nagyon sok és jogi alaptanon nagyon sok múlik. Ráadásul én jól megfeleltre hajtok.. és ezért nehéz.
Ha ezt most nem csinálom meg akkor pót zh, ha azt sem akkor kapásból az első fél évben csúszok egy egész évet mert minden fél évben épül erre....
hát 2-3 hónap anyagát senki nem fogja 1-ik pillanatról a másikra tudni főleg nem a jogot.
Érdemes rendszeresen tanulni és ismételni, FŐLEG mert az első 2-3 félévben szórják ki az emberek nagy részét.
Egyébként ez annyira nem vészes, simán meglehet tanulni, ha meg nem az aláírásért írsz hanem megajánlottért akkor nyugodtan lelehet sz@rni majd max mész vizsgázni, akkor úgyis több időd lesz tanulni.
Egyébként ez ilyen, könnyebb nem lesz és te még nem is igazán szívsz a jogi tárgyakkal, mint mi joghallgatók :D
Hova jársz amúgy? Debrecenbe?
Aláírásért megy.
Széchenyi Egyetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!