Hogyan lehet megtanulni 20 oldalt 3 nap alatt?
Figyelt kérdés
2016. okt. 15. 21:51
1/3 anonim válasza:
Mivel pár óra alatt meg lehet 20 oldalt tanulni, így 3 nap alatt nagyon nagyon könnyen. Nem, nincs neki különleges technikája és nem is igényel. Leülsz és megtanulod. Ha mindenáron három napra akarod nyújtani, akkor 7 oldalanként.
2/3 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy van rá technika, leülsz és megtanulod.
Ha lenne is technika, nem teljesen mindegy, hogy egy összefüggő dolog vagy oldalanként 10 képlet. 3 hetet tanultam statisztika vizsgára, amiben nem találtam logikát s nem tudok magolni... De nem tanultam meg jól. A többire 1 óra és 3 nap között, a jegyzet mérete ugyanakkora volt...
Az agyunk sem egyforma, van, aki elolvassa és megjegyzi, legalábbis némelyik fajta infót. Nekem olykor segített egy rövidített vázlat készítése, de tuti máshogy csináltam mindenre, más ember pedig megint máshogy, mint én...
3/3 anonim válasza:
20 oldal mit? Latin szöveget, magyart, kanjikat, vagy folyó magyar írást, vagy mit? Mondjuk 3 nap alatt ezekből akármelyiket meg lehet tanulni. Egy nap alatt is, és kettő marad ismételni. És akkor még meg van a nyolc óra alvásod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!