Ti szerintetek is igazságtalan a 2017-es érettségi a régi érettségivel szemben?
szakmai érettségi 1 tárgy ami kötelező, és nem emelt szint lesz hanem egy ,,általános" szint ha jól tudom de lehet tévedek.
4 humán tárgy? Szerintem töri és magyar ami kötelező ami humán és ez még mindig 2, de ha a nyelvet is ideveszed akkor 3.
Emellé lesz a matek és a szakmai és ez 5 tárgy.
Amúgy nem tudom mi a bajod, nekem érettségire 160 tételt kellett tudnom (a-b résszel igaz, de volt olyan tárgyam amiből 30 tételt volt és ez ment a-b részre)
Szóval te a max 120-addal nem jársz rosszul.
Az a 25 százalék meg simán teljesíthető. Továbbtanulásnál meg úgyis 2 tárgyat választasz.
igen 4-es!
szakmai emelt érettségihez tartozik a többi szakmai tantárgy, ez olyan 150-200 tétel és qurva szigorú a pontozás, mert EMELT!
idegen nyelv? 2017-től A2 szintről B1-re emelték...
magyar, irodalom, töri, nyelv, +/szakmai t., választott t.
ez egy jövő évi érettségi.. és fel se tudunk készülni, mert a jó isten se tudja a tételeket, mert mindenen emeltek csak nem ekkorát, mint a nyelven...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!