Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ujra szeretnem irni ket...

Ujra szeretnem irni ket targybol az etettsegit 2017 majusban, de kellenenek a szobeli tetelek. Hogyan tudom ezt elkerni valahonnan?

Figyelt kérdés
Ha bemegyek egy suliba, hogy en ott szeretnem megirni akkor segiteni fognak es odaadjak? Ha az oktatasi hivatalba megyek be akkor ott tudom, hogy tudok jelentkezni de a jelentkezes csak februartol van. Addig nem is jelolnek ki sulit? Legyszi segitsetek, nem tudom mit kellene csinalnom.

2016. szept. 19. 21:07
 1/3 anonim ***** válasza:

- Jelentkezés februárig van, nem februártól. Általában januártól.

- Az Oktatási Hivatalban nem tudsz jelentkezni, csak iskolában vagy kormányhivatalban.

- Az iskolákban is ugyanakkor van a jelentkezés, és még azt se mondhatják biztosan, hogy el fogják fogadni a jelentkezésedet. Valószínűleg ők se tudják még a tételeket és témaköröket, mert a tanárok is csak akkor állítják össze, amikor nekik határidejük van.

- Nem írtad a szintet, de ez értelemszerűen középszinten kérdés.

- Az iskolák a magyar kivételével témaköröket adhatnak, nem tételeket, de elég valószínűtlen, hogy már meglegyenek.

Az oktatas.hu oldalon fent vannak a követelmények (figyelj, hogy a 2017-est keresd!), az alapján tudsz készülni addig is.

2016. szept. 20. 07:37
 2/3 A kérdező kommentje:
De nekem pont az egyik a magyar amit ujra kell irnom. Koszi a segitseget, valahogy majdcsak megoldom.:/
2016. szept. 20. 09:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy dolog látszik a követelményből, hogy van hat kötelező szerző a szóbelire. (Petőfi, Arany, Babits, Kosztolányi, Ady, nem ugrik be a 6., de benne van, talán József Attila.) Csak a tétel címe változik.
2016. szept. 20. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!