Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Félek az érettségitől. Tényleg...

Félek az érettségitől. Tényleg nem olyan nehéz, mint ahogy mondják?

Figyelt kérdés
Leginkább a matektól félek, a többitől annyira nem. Tényleg elég egy 2-es összeszedéséhez a függvénytáblázat ismerete?
2016. okt. 22. 15:39
 1/1 anonim ***** válasza:

Én most érettségiztem. Túléltem:D

Voltak emeltjeim is, ezektől nagyon féltem, de ezek is teljesíthetőek. A középszint egyáltalán nem vészes, sőt, komolyan mondom visszamennék még egyszer:D

Nálunk nagyon jó hangulatban telt a szóbeli bent a teremben, írásbelin is olyan tanárok felügyeltek, akiket ismertünk, a saját közegedben vagy, ahol 4-5 évig írtál dolgozatokat. Ne arra gondolj, hogy jaj, ez az érettségi, ezen múlik minden, mert akkor nyilván be fogsz stresszelni. Lehetett bevinni kaját-innivalót (persze nem 3 fogásos ebédet, meg kólát, de cukrot, csokit, szendvicset, olyat amivel nem zörögsz), ki lehet menni mosdóba, felfrissülhetsz egy kicsit.

A függvénytábla tényleg mindenre jó, szerintem ha egy átlagos középiskolába jártál és ott voltál az órákon, esetleg füzetet is vezettél, a 3-as szint bőven hozható!

Nem olyan halálos, mint ahogyan sokan beállítják, előttünk is már egész sokan túlélték:)

2016. okt. 23. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!