Honnan tudnék egy bizonyos könyvet beszerezni?
Figyelt kérdés
Általános iskola 3. osztályába járó fiam bejutott egy matematikaverseny országos döntőjébe. Az eredményes felkészüléséhez feltétlenül szükségem lenne Urbán János: A Kalmár László matematikaverseny feladatai és megoldásai c. könyvre. Sürgős lenne!2010. ápr. 26. 15:18
1/4 anonim válasza:
Írd már be ezt a google-ba: Urbán János: A Kalmár László matematikaverseny feladatai és megoldásai. Ott a megoldás.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Ezen már túl vagyok, de csak használhatatlan linkeket dobott...
2010. ápr. 26. 16:42
3/4 anonim 

válasza:

Gratulálunk neki! Egyetemi könyvtárakban, vagy nagyobb könyvtárakban nézted már? Mintha én is találkoztam volna már ezzel a könyvvel középsulis koromban...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Az az igazság, hogy vidéken lakunk. Interneten próbálom felkutatni, de ezidáig még nem sikerült :(
2010. ápr. 26. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!