Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Honnan tudnék egy bizonyos...

Honnan tudnék egy bizonyos könyvet beszerezni?

Figyelt kérdés
Általános iskola 3. osztályába járó fiam bejutott egy matematikaverseny országos döntőjébe. Az eredményes felkészüléséhez feltétlenül szükségem lenne Urbán János: A Kalmár László matematikaverseny feladatai és megoldásai c. könyvre. Sürgős lenne!
2010. ápr. 26. 15:18
 1/4 anonim válasza:
48%
Írd már be ezt a google-ba: Urbán János: A Kalmár László matematikaverseny feladatai és megoldásai. Ott a megoldás.
2010. ápr. 26. 15:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Ezen már túl vagyok, de csak használhatatlan linkeket dobott...
2010. ápr. 26. 16:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Gratulálunk neki! Egyetemi könyvtárakban, vagy nagyobb könyvtárakban nézted már? Mintha én is találkoztam volna már ezzel a könyvvel középsulis koromban...
2010. ápr. 26. 18:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Az az igazság, hogy vidéken lakunk. Interneten próbálom felkutatni, de ezidáig még nem sikerült :(
2010. ápr. 26. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!