Hallottam egy bizonyos fogyasztóruháról. Hol lehet ezt beszerezni, és mennyiért?
Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 23:11
2/10 anonim válasza:
Első válaszoló: Ez nagyon nagy XD.. ott a piros pont:D még most is nevetek:D
3/10 anonim válasza:
Fantázia áruházban,és ingyen osztogatják az ügynökök..
4/10 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, az ilyenek minek válaszolnak.
6/10 anonim válasza:
Azért vannak poénos válaszok, mert a keresőoldal nem csak a válaszadóknak, hanem a kérdezőnek is hasznos linkgyűjteménnyel szolgál(na ha használná)! :D
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
TV shopos baromságoat hagyjátok.. azok *******t se érnek -,-... a tuti szívverés emelő illetve l-carnitine cuccok a [link] n vannak. innen szemlélgessétek. nem durvák. én a legkeményebbet szedtem, nem diétáztam csak futottam, 1 hét -4 kg. szóval és nemvolt se alvászavar semmi!
9/10 anonim válasza:
Melyik kemény cuccot szedted amivel -4 kg-ot fogytál
10/10 anonim válasza:
Aki a bodybuilder.hu-t ajánlja, nagyon igaza van, énis csak azt tudom, onnan tudsz meg a legtöbbet! PErsze elszántság,kitartás nélkül semmire nem mész,ezt el kell dönteni! Jó alak, hájas disznó akarsz-e lenni! Én már meg is tettem,hogy fitnessmodellre hasonlítsak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!