Nemzeti Közszolgálati Egyetem, tisztképzés mellett munka?
Figyelt kérdés
24 éves, dolgozó ember vagyok, ha jelentkeznék az NKE bűnügyi igazgatás szakára nappali tagozaton, mellette tudok dolgozni (akár 4órában), vagy bentlakásos a képzés?2016. okt. 19. 08:32
1/5 anonim válasza:
Az első évben kötelező a kollégium, hétvégén mehetsz csak haza. A többi évben nincs kollégium, de hogy időd lenne-e meg energiád azt nem nem tudom...
2/5 anonim válasza:
Szerintem levelezővel jobban járnál. Ha olyan állásod van amit szeretsz és jól fizet ne hagyd ott.
3/5 anonim válasza:
Kétlem hogy van levelező, kötelező a bentlakás első évben és van alapkikézés is ami egy hónapos kb, valamint gyakorlati órák is vannak, azt levelezőn elég érdekes lenne megcsinálni.
4/5 anonim válasza:
Pedig van levelező, viszont azt nem írtam hozzá, hogy azok jelentkezhetnek rá akik állományba vannak.
Nem tudom milyen munkád van de ha a rendőrségnél dolgozol akkor mehetsz levelezőre.
A 2. vagyok
5/5 anonim válasza:
Ja hát az úgy más:D De ha még nem vonultál be, nem végeztél semmi ilyesmit akkor kétlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!