Csak nekem tűnik úgy, hogy egyre drágább a felsőoktatás, de mégis többen szeretnének tanulni?
Figyelt kérdés
Állami finanszírozottra járok én is,de még ez is rengetegbe kerül, mert ott a kaja, szállás stb. Levelezős vagyok munka mellett dolgozom,de még így is sokba kerül. Régebben mintha többen megengedhették volna magunknak. Hiába van ösztöndíj, a legtöbb tanuló nem jogosult rá. Mégis egyre többen akarnak diplomát szezezni,mert azt sugallja a társadalom,hogy csak azzal érünk valamit. Én speciel azért tanulok,mert az első diplomám egy kalap kakit ér csak.2016. okt. 13. 18:49
1/4 anonim válasza:
Nem a felsőoktatás a drágább, hanem maga az élet. A tandíj és egyéb esetlegesen szükséges dolgok, meg kaja is ugyanannyiba kerül, csak a lakhatás lett drágább, de ez nem csak a tanulókat hozza nehezebb helyzetbe.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, nekem 50-be kerül minden cakumpakk, és még nem is vidéki városban járok egyetemre.
Gazdagok sem vagyunk, csak átlagos anyagi hátterünk vagy. Mi egyébként nem tehetünk arról, hogy büfészakra mentél, de sajnálom.
3/4 A kérdező kommentje:
Utolsó. Nem siránkozom, csak látom a helyzetet, ennyi.
2016. okt. 13. 19:26
4/4 anonim válasza:
Jobb esetben enni es lakni tanulastol fuggetlenul is kell valahol. Nekem speciel 4 fuzet araba kerult ez a felev, meg nehany tollat kellett vennem. Amugy pedig a konyveket feltoltik nekunk vagy elerhetoek a konyvtarbol. Enni meg egyetem nelkul is eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!